Chaky na moju srecu nije navlakusa..zvao i radi se o konzoli haha
Stigla vec dns, a prosli tjedan u cetvrtak sam narucio 🤯🤣

Ja sam se zbog ove teme zadržao ovdje na forumu, napravio sam acc kad sam bio u iskecivanju ps5 da se mogu uključit u razgovor, onda sam prešao na bugov forum gdje je ipak bila opsežnija priča oko dolaska konzole, ali jutarnja rutina na ovom forumu mi se zadržala i čak mi je i žao što ranije nisam prepoznao ovaj forum, doslovce sam slučajno naletio na oglas na fejsu za ovaj portal, vidio da se spominje dolazak ps5 i reko ajd da vidim šta imaju za reci, kreirao acc i od onda ostao uključen u hrpu drugih tema, čitam novosti portala, šta da vam kažem, na HCL odem jednom u 2 tjedna, totalno su mi lejm postali pored FFA, tako da gg wp, pratim vas i dalje i trenutno mi je ovo forum/portal broj 1 🙂

Nightyx kažem ti ja da najbolji. Nisam bez razloga fanboj.

Možemo se često ne slagat oko nečega, ali razgovori ovdje su najbolji.

Tzereen Možemo se često ne slagat oko nečega, ali razgovori ovdje su najbolji.

To je zato što sam ja na ovom forumu, a na drugima nisam.

Nightyx
        Sto se tice konzola je definitivno #no1.
        Ali sami nacin funkcioniranja foruma mi je bug #no1. Premda to je cisto osobna preferencija, jer sam "old school" i vjerojatno u manjini.

Chaky meni je citiranje tamo (naročito višestruko) jako nezgrapno.

Ali s obzirom da sam godinama bio primarno PC user, i meni je Bug stalna stanica. Imam i cijelu staru kolekciju Bug časopisa.

Tzereen
            Vidis, meni je tamo super, jer ima posebni gumb visestruko citiranje. A i mogu otvoriti 5 tabova s razlicitim postovima i kopirati/citirati sve sto zelim u prvi tab i odmah vidim izgled da li sam dobro poslozio. Ali dobro mozda je stvar navike, jer je bug forum vec dosta dugo u stanju kakvom je. A ffa stalno "evoluira".

Ma eo danas prvi puta popizdio na sony
            Igram demon's souls ng+ i mislio save datu prebaciti na usb jer na drugom accountu imam ps plus, kad ono mauna...
            Planirao napraviti save scum radi duplih boss soulsa koji trebaju za magic i miracles da konacno platiniram, no ne gine mi jos jedan prelazak igre zbog tupavog sistema za save datu.
            Samo se moze napraviti back up save date na cloud koju mozes jedino sa accountom koji ima ps+
            Znaci u bliskoj buducnosti kada budem uzeo jos jedan ps5 a na njemu imam tri accounta (jedan moj i druga dva od sinova) opet banana
            Sve igre igrati iz pocetka ili kupiti ps sheisse na mjesec dana da bi transferirao sve sejvove
            Sony srami se!!!

Ni meni ne ide u glavu zašto su tako neke funkcionalnosti izbacili (osim očitog razloga da navuku ljude na PS+). OS bi trebao imati bazu postojećeg uz nadogradnje, ovako sad možda idemo iz početka s dodavanjem "novih" fićra koji su bili prisutni na PS4. Isto kao i s preglednikom uostalom, bez obzira koliko malo ljudi ga je koristilo.

Dok se sjetim da je na PC-u to samo copy-paste filea iz documentsa, da, to je ona druga strana zatvorene platforme.

Dobio obavijest od Zelde da će sutra biti dostupna manja količina PS5 (disc verzija ) za narudžbu putem webshopa od 8:30 pa ako je neko još u potrazi znate šta vam je činiti 😀

Ja isto. Kontao sam da li da postam ovdje, ali sad više ne moram razmišljati. Nisam zagrijan za PS5, ali već vidim neke kako pripremaju auto refresh skripte i botove, lol.

ante-sb
              Pa to je zato sto je Demon Souls PS5 igra koje se ne mogu kopirati na vanjski USB.
              Vjerojatno isto pravilo vrijedi i za save.
              Najgluplja odluka ikad (kao i micanje, tj nemogucnost custom foldera kao na cetvorci). Meni bi super doslo da mogu kopirati PS5 igre na vanjski disk.
              Ne trebam ih pokretati s njega, nego zbog lakseg hendlanja s igrama.
              Troje nas koristi konzolu.

Srkee Kao prvo opet laganje nije bilo 8:30 nego 8:52....i kad si uspio stavit u košaricu i ispunit podatke nikome nije prolazila narudžba u zadnjem koraku.

Dakle klošari i prevaranti. Dao Bog da propadnu.

Vrijeme je za sredstvo za smirenje, doktore.🤣 Pričao sam već s gazdom ranije, njegovo očekivanje je da će se situacija stabilizirati negdje oko 6 mjeseca.