PlayStation 5
Dok ja isel to slagat prek mobitela.. sad pise nedostupno.
Ja riješio još 4.
Na baku, kumicu...
Jeste, 4 sam prekucao koji idu po dolasku.
Kupce imam. Zarada bude simbolična, više sam radio iz usluge.
- Uređivano
Koristim priliku, nema ništa loše u tome.
Obzirom da za 400 sati mjesečno imam 8000 kn svaku dodatno zaradu mudro iskoristim i cijenim.
Nit radio nit kopao.
Treba biti poduzetan.
Ako vas tješi.
Onaj koji kupi PS5 za 6000 7500 kn nije kruha gladan niti radi za ispod 10 000 kn.
Eto.
Ja cijenim pravednika jer je iskren.
Nećeš baš profitirat previše...
Pa normalno pošto ih bude uskoro u slobodnoj prodaji, ovo je sad zadnje.
Na kraju kad otkažeš broj konzolu platiš 5500kn odnosno subvenciju.
Evo da se i ja pohvalim, napokon spojis ps5 i odigrao astroa dok mi se skidaju ostale igre, dozivljaj je next-gen i mislim da je sony napravio dobar posao, a za ostalo ce vrijeme pokazati.
E sad, imam par pitanja, jel se ikome dogadjalo da mu izabacuje "can't install error"? Naime stalno mi to izbacuje i prekida download igara, spojen sam preko wifi (sad sam spojio kabel, ali sam na poslu pa ne mogu tvrditi jel i dalje postoji problem, ali zasad jos nije). Drugi problem je taj, sto mi nakon 2 sata igranja poceo X na kontroleru nekako teze upadati, kao da ima otpor, neznacajan, ali zivcira, dok mi se na drugom kotroleru koji sam kupio kao dodatan to jos nije dogodilo, jel jos ko ima problem s time? I treca stvar je to sto se cuje zujanje konzole, nije jako, nije problem, ali ocekivo bi da ce zvuk vise biti "tupi zvuk ventilatora kako okrece" nego bas staticno zujanje, jel to normalno?
Greška kod downloada je za neku posebnu igru ili...?
Kontroler ako zapinje X ja bih odma reklamirao. To se ne smije događati.
A ovaj čudan zvuk mogao bi biti coil whine o kojem sam pisao na linku ispod. Ali sam procijeni koliko je glasno. U svakom slučaju taj zvuk nebi trebao moći čuti na dalje od metar dva od konzole, a pogotovo ne ako je upaljen zvuk na TV-u
https://ffa.hr/vijesti/javljaju-jos-jedan-ps5-problem-cvrci-i-cvili/53226/
Fenix Greška kod downloada je doslovce za svaku igru ili onu prioritetnu koja se skida ili one na cekanju, sve prekida redom, ali sam takodjer primjetio da puca wifi veza, a router se nalazi pola metra od sonya, znam da to mogu rijesiti kablom, ali to se nebi trebalo dogadjati.
Sto se tice X na kontroleru, vidit cu jos danas tijekom dana, ako je problem pristutan odma reklamiram.
Sto se tice zvuka moguce da je taj coil whine, samo me zanima, jel to imas svaka ps5 konzola ili samo neke? Ne cuje se kad sam 2 metra do konzole, zapravo cuje kada je tišina skroz, ali kad je upaljen tv onda ne...
- Uređivano
Ima svaka konzola.
Čuje se u 4K igrama za PS5 kad se GPU optereti.
Pokreni Astro, hodaj okolo, mutaj TV i stisni PS tipku da te prebaci u home meni.
Budeš čuo jače ili manje zujanje.
Radi to naizmjenično, meni igra, igra meni.
Išlo bude od manjeg prema većem.
- Uređivano
Proljev...
Jel ima jos ko problem da mu se ne vidi ikonica od igre na PS5? Znaci sve mi se vide osim God of Wara, a extra me to iritiria, kontam da se to dogodilo u medjuvremenu kad je ispo neki error dok se igra downloadala, sad to ne mogu vratiti, a opcija brisanja igre mi se bas i ne svidja, jer nemam neki super brzi internet, pa mi potraje svaki download... (Slika niže nije moje vlasništo, ali je problem identičan, skinio sam sa googlea, samo da bolje skontate problem)
Imao sam taj problem i riješio sam ga provjerenom JS metodom.
Nightyx
Pa na original sonyjevom charging stationu prestane puniti. Dok se puni onaj light bar na kontroleru svijetli ili pulsira lagano narančasto. Kad prestane puniti (oko 3 sata traje) prestane i svijetliti. Tako da mislim da smije stajati na tom charging stationu i dalje, tako kod mene bude. ali kontroler koji je u uporabi i nije do kraja prazan ne stavljam na taj station dok se ne isprazni i ne budem ga namjeravao puniti. Imam dojam da bi to značajno smanjilo trajanje baterije. Iako ne mogu reći, ne znam kako su podešeni. Možda ne krene puniti dok baterija nije dovoljno prazna ali sumnjam da su se toliko potrudili. svaka baterija ima određeni broj ciklusa punjenja, nakon čega dramatično gubi kapacitet i performanse. A svako novo započeto punjenje se računa kao novi ciklus, bila ona punjena od 85-100% ili sa 15-100%
- Uređivano
State of Play će se održati 25.02. u 23h po našem vremenu
This Thursday, a State of Play broadcast will serve up new updates and deep dives for 10 games coming to PS4 and PS5, including new game announcements and updates on some of the third-party and indie titles you last saw in June’s PS5 showcase.
The show is clocking it at 30 minutes or so, give or take. Can’t wait to hear what you think! And a quick note: there won’t be PlayStation hardware or business-focused updates in this show. We’re focusing on great games set to come out in the months ahead.
https://blog.playstation.com/2021/02/23/state-of-play-returns-this-thursday-february-25/
Maat ma kontam da cu za pocetak stavit oba kontrolera da se napune full i onda skinit oba i punit prema potrebi, jer nekako mi logicno i kad se kontroler ne koristi da se baterija prazni, ne znacajno, ali u nekim minimalnim postocima, pa me brine da se ne puni svako malo kako se isprazni 1% npr
Biden naručio digitalnu i sad neće doplatit.
- Uređivano
Sony Corp. is preparing to open up its PlayStation 5 for internal storage upgrades this summer, lifting a bottleneck that prevents gamers from having more than a few marquee games on their console at one time, people briefed on the plan said.
Adding support for additional drives will be enabled with a firmware update that also unlocks higher cooling-fan speeds to ensure the console doesn’t overheat, the people said, asking not to be named because the plans are not yet public.
- Uređivano
Ovo su ozbiljne optužbe protiv Sonyja u SAD-u
The PS5 drift lawsuit accuses Sony of “unfair, deceptive, and/or fraudulent” business practices resulting in unjust enrichment. The action was brought against the company by Virginia-based plaintiff Lmarc Turner, who is seeking monetary relief for damages suffered, declaratory relief and public injunctive relief.
- Uređivano
Ne mogu se odlucit za sta da se uvatim odigrati na ps5, pa evo vi mi preporucite i ja cu se onda uhvatit toga, naravno igram thps 1+2 kao stalna postava, ali dalje God of war, days gone, blooborne, tlou1, until dawn, second son, the last guardian, za što da se zakacim od ovoga? potrebna mi je jedna igra, ne nekoliko, jer zbog nekoliko se ni sam ne mogu odluciti