Kak onda ps4,ps5 u Sloveniji imaju 24 mjeseca jamstvo?

Koliko znam EU zakoni nalažu 2 god.

samurai82 Čestitam samurai, bio si mi potpora u vrijeme isčekivanja, a sada si pizda sa ps5 ko i svi ostali koji su ga dobili 😃 slmse ofc, uzivaj, moj ce stici vjerojatno u 12. mj

Jel netko pustio day one patcheve? Jel uber sporo ili ide ok? Nemrem od posla ukopčat u telku i pustit patcheve, nadam se da neće dugo skidat patcheve 😃

KruxZhlajfa Meni je sporo išlo, ali moj internet je spor. No, ja sam je dobio na launch day tak da vama neće bit problema danas sa serverima. Dan poslije launcha.

Ja sam svoju konzolu stavio horizontalno jer mi nikak ne stane vertikalno ali dvaput veći sex mi je kad stoji vertikalno.

Za popizditi
      Ubacim ac valhalla disc u ps5 odma pokrene update i copy disca na ssd
      Kada zavrsi izbacim blu ray iz ps5 i odem na storage i nema data od igre
      Ubacim ga ponovo u ps5 i opet sve ispocetka
      Koji je to kxxxc?
      Btw kupio ac za ps5 ne ps4

Nightyx Hvala prijatelju.. budi strpljiv.. znas kako se veli, strpljen, spasen 😃.. Ja sam plejku maloprije upalio, jer je prije toga imala fotosejšn, slikanje i snimanje.. jednostavno, imam osjecaj koda sanjam da je dosao i ovaj dan 🙂.. Ovo mi je prva plejka da ce stajati okomito 🙂

elder8472 isto i kod mene ali posto nisam imo kod za pratit posiljku cuo sam se Lucijom F i kaze ona da joj pise da je paket poslan iako na starnici hpa kaze drugo. Mislim znalo mi se vec desit da tracker kaze da je paket tek poslan a ja ga vec imo doma

Dop3 ja sam nazvao prijateljicu koja radi u posti da mi provjeri. Pa mi je rekla da je posiljka predana na otpremu ali nije jos stigla na odrediste. Negdje je u zraku kak bi ona rekla haha.
          A nazalost ponedeljak nas ne gine, barem mene.

elder8472 dobio si tracking od hp-a?

ja jos nemam nista, samo mogu na stranici t-coma vidjet da je u dostavi