Ja sam svoju konzolu stavio horizontalno jer mi nikak ne stane vertikalno ali dvaput veći sex mi je kad stoji vertikalno.

Za popizditi
Ubacim ac valhalla disc u ps5 odma pokrene update i copy disca na ssd
Kada zavrsi izbacim blu ray iz ps5 i odem na storage i nema data od igre
Ubacim ga ponovo u ps5 i opet sve ispocetka
Koji je to kxxxc?
Btw kupio ac za ps5 ne ps4

Nightyx Hvala prijatelju.. budi strpljiv.. znas kako se veli, strpljen, spasen 😃.. Ja sam plejku maloprije upalio, jer je prije toga imala fotosejšn, slikanje i snimanje.. jednostavno, imam osjecaj koda sanjam da je dosao i ovaj dan 🙂.. Ovo mi je prva plejka da ce stajati okomito 🙂

elder8472 isto i kod mene ali posto nisam imo kod za pratit posiljku cuo sam se Lucijom F i kaze ona da joj pise da je paket poslan iako na starnici hpa kaze drugo. Mislim znalo mi se vec desit da tracker kaze da je paket tek poslan a ja ga vec imo doma

Dop3 ja sam nazvao prijateljicu koja radi u posti da mi provjeri. Pa mi je rekla da je posiljka predana na otpremu ali nije jos stigla na odrediste. Negdje je u zraku kak bi ona rekla haha.
      A nazalost ponedeljak nas ne gine, barem mene.

elder8472 dobio si tracking od hp-a?

ja jos nemam nista, samo mogu na stranici t-coma vidjet da je u dostavi

[deleted] posalji por i dat ce ti cod za hp samo ja sam sad ceko preko sat vremena da mi odgovore

[deleted]
          Ja sam kao Dop3 dobio kod za posiljku preko web stanice ( chat ).
          U moj telekom app nemam nista.
          Samo nemoj ici preko face jer ce ti samo reci da se jos malo strpis 🙂

Evo ga, sad sam i ja Nikola!!!

Što ti se događa Flip, djeluje kao da si počeo gubiti kosu?

Tze posjedio od cekanja a Flip celavi jebote led

Upravo sam dobio poruku da mi sutra stize paket postom od t-coma 🧐

[deleted] i ja al cudi me da subotom rade! Kakve su ovo vradzbine?

Ja sam dobio isto poruku.. nije mi bas jasno, i ne vjerujem da bi mi hp ekspres donio paket

Evo ja upravo platinirao Astro's Playroom, a @Flipper još uvijek saveove prebacuje sa PS4 na PS5. 😁

Eto stigne mi PS5 a ja moram u babinje