PS2MASTER A isusa ti krista pa moro sam upalit da ima wireless u rest modu da bi vidio tu opciju. Najgori firmware ikad, ko je ovo testiro matere mu se na...saunam.

Editirat cu post! Hahaha kakav kaos

Prika Znaci umirem od smeha hahaha

foggy Najgori firmware ikad, ko je ovo testiro matere mu se na...saunam.

Nije najgori nek ne znas di sta treba. Covece, imas PS5 kolko, tjedan dana. Prvo malo baci pogled u opcije, a ne samo odma na Demonse za recenziju 😃

PS2MASTER Sorkac Mr Edit evo nisam znao da moram imat ukljucenu neku random opciju u rest modu da mogu iskljucit jebeni auto sync 😃

E sad me jos zanima kak da jednostavno dignem sejv u cloud rucno bez da idem do zapresica u opcijama.

Btw opcije na igri na traci ima game content i tamo se mogu skinut language packovi. Nema naski 🙁

Sinoć sam sanjao da mi je danas stigla plejka, i otvorim kutiju a ono plejka u komadima i ima neke mrlje od kave. Mislim si jbt pas kad cu sad dobit novu.

Probudi me alarm, moram na posao, gledam na trackingu hp expressa nista se nije promjenilo, postojala je mala nada da ce dostavit subotom ali reko i ovako radim vikend pa mi nebitno.

[deleted] Sad cu ja imat nocne more, a kavu cu danas preskocit cisto da respektiram tvoje 😃

A sta sam ja sanjao.. da sam plakao u snu, isto nesto vezano za play.. i probudim se i ugledam ju na polici, kako mirno stoji, uspravno 😃..hahaha

[deleted] bome i meni je jucer dosla poruka tek sad sam vidio.
        Nekako mi je cudno to ali bilo bi ljepo da dode danas 🙂

Ako pustim svoj glavni account aktiviran kao primary na ps4 pro s tim da se ne igra na njemu nego samo sluzi za druge accounte tako da mi necaci imaju sve beneficije ps plusa. Sto ce se desiti kad se logiram s s tim istim accountom na ps5 posto je to moj glavni account na kojem cu igrati sve.

S1r1uS Ovo nisam probao.. ali budem stavio svoj acc necaku, da mu bude kao primary, zbog plusa.. nadams e da ce raditi kao i do sada sa ps4 🙂.. Sto se tice HTa i poste.. meni pise da je isporuka slijedeci dan.. ali sumnjam da ce postar danas doci.. milimd a u ponedjeljak sigurno 🙂

S1r1uS
          Nista
          Eto meni sin igrao na svom acc na ps5 a ja bio prebacivao save data na usb na njegovom acc na ps4
          Isto kao ps3 i ps4
          Na obadvije konzole se moze biti ulogiran u isto vrijeme

Jucerasnja poruka nas je na kraju samo zajebala. Ja imam danas dosta posla a neznam dal da krenem pa pokupim play u pon ako uopce dode

Ekipa ste imali problema sa loadanjem igre iz onog game huba il kak se zove? Dok scrollaš dolje na igru pa Continue na Miles recimo?
            Taj feature ima weird bugova, ako Miles resumeam tako onda mi subtitles svaki put ugasi čak mislim da mi prebaci na fidelity mode, a ako Astro upalim bilo koji level direkt onda mi muzika ne radi.
            Super mi je inače slušat kako bi ova generacija trebala biti za "convenience" i onda imamo ovakve male gluposti. >.<

Dop3 vecina posta ili subotom ne radi ili pak rade do 13.00 bas sam gledao radno vrijeme. Ja sam se pomirio za ponedeljak i onda poruka dode

🙂
              🙂
              1 / 2
              A vidjet cemo

elder8472 a ovo ti je ono paket 24 od hp-a znaci sestra narucivala prek njih i doslo subotu navecer. Ja preuzo i ono tisucu upitnika nad glavom zas oni rade subotom i zas tako kasno al dobro budemo vidili.

• [deleted]

Dop3 sinoć sam u 19h vidio kombi hp-a na cesti