PlayStation 5
- Uređivano
E sad me jos zanima kak da jednostavno dignem sejv u cloud rucno bez da idem do zapresica u opcijama.
Btw opcije na igri na traci ima game content i tamo se mogu skinut language packovi. Nema naski
doctorfreak Hvala ti puno ja naručio
[deleted]
Sinoć sam sanjao da mi je danas stigla plejka, i otvorim kutiju a ono plejka u komadima i ima neke mrlje od kave. Mislim si jbt pas kad cu sad dobit novu.
Probudi me alarm, moram na posao, gledam na trackingu hp expressa nista se nije promjenilo, postojala je mala nada da ce dostavit subotom ali reko i ovako radim vikend pa mi nebitno.
- Uređivano
A sta sam ja sanjao.. da sam plakao u snu, isto nesto vezano za play.. i probudim se i ugledam ju na polici, kako mirno stoji, uspravno ..hahaha
Ako pustim svoj glavni account aktiviran kao primary na ps4 pro s tim da se ne igra na njemu nego samo sluzi za druge accounte tako da mi necaci imaju sve beneficije ps plusa. Sto ce se desiti kad se logiram s s tim istim accountom na ps5 posto je to moj glavni account na kojem cu igrati sve.
Jucerasnja poruka nas je na kraju samo zajebala. Ja imam danas dosta posla a neznam dal da krenem pa pokupim play u pon ako uopce dode
Ekipa ste imali problema sa loadanjem igre iz onog game huba il kak se zove? Dok scrollaš dolje na igru pa Continue na Miles recimo?
Taj feature ima weird bugova, ako Miles resumeam tako onda mi subtitles svaki put ugasi čak mislim da mi prebaci na fidelity mode, a ako Astro upalim bilo koji level direkt onda mi muzika ne radi.
Super mi je inače slušat kako bi ova generacija trebala biti za "convenience" i onda imamo ovakve male gluposti. >.<
[deleted]
Dop3 sinoć sam u 19h vidio kombi hp-a na cesti