Pozdrav, a što je s trofejima na PS5, vidim da se save može prebaciti na PS5, da li se prebacuju i trofeji ili ps5 ima svoju listu?
Recenzija | Ghost of Tsushima Director’s Cut
GeraltTheWhite
Kada prebaciš save na PS5 i pokreneš igru, trofeji skaču automatski - svi osim jednog. Onaj vezan za photo mode. Nakon toga samo uđeš u photo mode, izmijeniš nešto i imaš platinu i sve trofeje. U temi ispod sam pokazao i kako:
- Uređivano
Ajme, ovaj @OverHypedG je propo Nece ova igra u moju plejku vise
edit:
Znaci najgore stvari iz osnovne igre su tu jos gore (side questovi), a igri dao 80+ na temelju onog drljavog Jina suckmydicka kojeg nisu sredili ni malo, jooooj Gorane ime ti jebem tvoje, za kaznu mi posalji svoje dupe kad ulazis u vrucu kupku.
@Tzereen Evo, dobio si "pravdu", sadd mozete skupa navijat o ovom bezdusnom smecu od igre
napucana recenzija, foggyjeva je i dalje go-to
Čekam akciju s 86% popusta.
Navodno je dužina DLC-a oko 10 sati kao prvi ACT!
JoelDrake 4h priča, 8-9h dodatan sadržaj
Tek kada ste došli do akta broj dva, igra će vam ponuditi igranje ekspanzije. Uzmite u obzir da će vam za prelaženje prvog akta trebati nekih petnaestak sati.
LOL. Sad sigurno preskačem.
Na koji način je dostupan next gen upgrade? Igru imam za PS4 i kupio sam još Director's Cut sa ekspanzijom ali ne vidim opciju one next gen nadogradnje da ju kupim.
prayer Nisam još siguran, ali pretpostavljam da na isti način kao Spiderman Miles Morales. Kada uđeš u igru i glavni meni, bila je opcija pritiska tipke R1 za nadogradnju na next gen verziju.
Nema je jos, tek sutra
ko je igrao ovo na ps4 je bacanje novca niz vjetar....boli me kita za dlc ???
metalacizsplita boli me kita za dlc ???
Pacove, aka metalčeizsplita, jel te onda boli ili ne? Sigurno ti je i kosa masna kao i slova koja pišeš