Pozdrav, a što je s trofejima na PS5, vidim da se save može prebaciti na PS5, da li se prebacuju i trofeji ili ps5 ima svoju listu?

Ajme, ovaj @OverHypedG je propo 😃 Nece ova igra u moju plejku vise

edit:
    Znaci najgore stvari iz osnovne igre su tu jos gore (side questovi), a igri dao 80+ na temelju onog drljavog Jina suckmydicka kojeg nisu sredili ni malo, jooooj Gorane ime ti jebem tvoje, za kaznu mi posalji svoje dupe kad ulazis u vrucu kupku.

@Tzereen Evo, dobio si "pravdu", sadd mozete skupa navijat o ovom bezdusnom smecu od igre 😃

Čekam akciju s 86% popusta.

Tek kada ste došli do akta broj dva, igra će vam ponuditi igranje ekspanzije. Uzmite u obzir da će vam za prelaženje prvog akta trebati nekih petnaestak sati.

LOL. Sad sigurno preskačem.

viper89 napucana recenzija, foggyjeva je i dalje go-to

Foggyeva reca Tsushime je osnovana ko i tvoja Automate.

Giphy - Cracking Up Lol GIF by HULU

Tzereen Dobra fora, bila bi vrhunska da druga polovica vredi

Na koji način je dostupan next gen upgrade? Igru imam za PS4 i kupio sam još Director's Cut sa ekspanzijom ali ne vidim opciju one next gen nadogradnje da ju kupim.

prayer Nisam još siguran, ali pretpostavljam da na isti način kao Spiderman Miles Morales. Kada uđeš u igru i glavni meni, bila je opcija pritiska tipke R1 za nadogradnju na next gen verziju.

Nema je jos, tek sutra

Fenix bil si u pravu, na onih 15£ cigani traze jos 10£ za PS5 upgrade

11 dana kasnije

metalacizsplita boli me kita za dlc ???

Pacove, aka metalčeizsplita, jel te onda boli ili ne? Sigurno ti je i kosa masna kao i slova koja pišeš 😃