Recenzija | Ghost of Tsushima Director’s Cut
Cijena upgradea i ekspanzije je 130kn, 30 eura je oko 230kn pa samo mali ispravak
Ajde, napokon je gamer odigrao i recenzirao ovu igru
Fala ti!
Jel postoji opcija GOT igra sa PS5 benefitima (60fps i dualsense sheme ) bez DLCa?
Nope
Dodatak recenziji koji sam sada vidim nažalost izostavio:
Borba je bolja nego ikada, jer sada skoro svaki vaš protivnik uvijek uz sebe ima štit, mač i koplje. Taman kada promijenite vašu stancu da se borite protiv protivnika sa kopljem, on se prebaci na mač ili na štit. Izvrsna varijacija u borbi gdje ćete se stalno morati snalaziti, pa borbu čini dosta boljom.
Pozdrav, a što je s trofejima na PS5, vidim da se save može prebaciti na PS5, da li se prebacuju i trofeji ili ps5 ima svoju listu?
GeraltTheWhite
Kada prebaciš save na PS5 i pokreneš igru, trofeji skaču automatski - svi osim jednog. Onaj vezan za photo mode. Nakon toga samo uđeš u photo mode, izmijeniš nešto i imaš platinu i sve trofeje. U temi ispod sam pokazao i kako:
- Uređivano
Ajme, ovaj @OverHypedG je propo Nece ova igra u moju plejku vise
edit:
Znaci najgore stvari iz osnovne igre su tu jos gore (side questovi), a igri dao 80+ na temelju onog drljavog Jina suckmydicka kojeg nisu sredili ni malo, jooooj Gorane ime ti jebem tvoje, za kaznu mi posalji svoje dupe kad ulazis u vrucu kupku.
@Tzereen Evo, dobio si "pravdu", sadd mozete skupa navijat o ovom bezdusnom smecu od igre
napucana recenzija, foggyjeva je i dalje go-to
Čekam akciju s 86% popusta.
Navodno je dužina DLC-a oko 10 sati kao prvi ACT!
JoelDrake 4h priča, 8-9h dodatan sadržaj
Tek kada ste došli do akta broj dva, igra će vam ponuditi igranje ekspanzije. Uzmite u obzir da će vam za prelaženje prvog akta trebati nekih petnaestak sati.
LOL. Sad sigurno preskačem.
Na koji način je dostupan next gen upgrade? Igru imam za PS4 i kupio sam još Director's Cut sa ekspanzijom ali ne vidim opciju one next gen nadogradnje da ju kupim.