Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | Ghost of Tsushima Director’s Cut

Dragi Samuraji, dobro došli natrag u Tsushimu! Po glasinama kakve su nas zasipale prethodnih godinu dana, očekivali smo da Sucker Punch već punom parom radi na nastavku Ghost of Tsushime. Nadali smo se i next-gen izvedbi za PS5, međutim, Sucker Punch nas je zajedno sa Sonyjem iznenadio ekspanzijom, a paket je nazvan Director’s Cut. Ispod će vam kolega Hideo Kojima objasniti o kakvom rezu se radi.

Kad ce foggy verzija rece? 😰

Super reca, bas me zanima dozivljaj sa dualsensom, ali cekat ce se neki popust, ima se tog.

Da je @foggy recenzirao Ghost of Tsushima Director's Cut igra bi dobila ispod 80

Cijena upgradea i ekspanzije je 130kn, 30 eura je oko 230kn pa samo mali ispravak

Ajde, napokon je gamer odigrao i recenzirao ovu igru 🤣

Fala ti!

Jel postoji opcija GOT igra sa PS5 benefitima (60fps i dualsense sheme ) bez DLCa?

Dodatak recenziji koji sam sada vidim nažalost izostavio:
    Borba je bolja nego ikada, jer sada skoro svaki vaš protivnik uvijek uz sebe ima štit, mač i koplje. Taman kada promijenite vašu stancu da se borite protiv protivnika sa kopljem, on se prebaci na mač ili na štit. Izvrsna varijacija u borbi gdje ćete se stalno morati snalaziti, pa borbu čini dosta boljom.

renda da se netko ne zabuni, upgrade PS4 verzije na Director's Cut je 20 eura. Treba dodati još 10 eura za PS5 verziju. Ukupno 30.

Pozdrav, a što je s trofejima na PS5, vidim da se save može prebaciti na PS5, da li se prebacuju i trofeji ili ps5 ima svoju listu?

Ajme, ovaj @OverHypedG je propo 😃 Nece ova igra u moju plejku vise

edit:
        Znaci najgore stvari iz osnovne igre su tu jos gore (side questovi), a igri dao 80+ na temelju onog drljavog Jina suckmydicka kojeg nisu sredili ni malo, jooooj Gorane ime ti jebem tvoje, za kaznu mi posalji svoje dupe kad ulazis u vrucu kupku.

@Tzereen Evo, dobio si "pravdu", sadd mozete skupa navijat o ovom bezdusnom smecu od igre 😃

Čekam akciju s 86% popusta.

Tek kada ste došli do akta broj dva, igra će vam ponuditi igranje ekspanzije. Uzmite u obzir da će vam za prelaženje prvog akta trebati nekih petnaestak sati.

LOL. Sad sigurno preskačem.

viper89 napucana recenzija, foggyjeva je i dalje go-to

Foggyeva reca Tsushime je osnovana ko i tvoja Automate.

Giphy - Cracking Up Lol GIF by HULU

Tzereen Dobra fora, bila bi vrhunska da druga polovica vredi