Deadwalker obavezno, bas direktan nastavak u sekundu na jedinicu. I prica ce ti biti jasnija i vise ces biti povezan sa likovima. Imas Steam verziju na Kinguinu za 3 eura

2 mjeseci kasnije

Innocence mi nije legao zbog siromašnog i prejednostavnog gameplaya.

Koliko je Requiem unaprijeđen po pitanju gameplaya?

Zanima me jer smo ga dobili na Plusu.

StarFox_N imas crossbow i neke nove fore sa slingom. Imas nove finisere, noz i dosta agresivniji gameplay. Odigraj Innocence do kraja, jer ti nece imati smisla cijela prica i sam kraj Requiema. Nece ostaviti dojam kako treba

chono Probao sam i nije mi se svidjelo.

Probati ću Requiem i ako mi se svidi barem ću pogledati recap za Innocence.

Tenks

StarFox_N ili to da, jer Requiem je bas drugaciji atmosferom i ne cini se kao klasicna prica djecje druzine u svijetu odraslih. Ako te uzme i zavrsis, podjeli dojmove o kraju, jer postoji jedan kraj, ali sa 2 bitne razlike. Budem ti rekao kada zavrsis

Meni su obje A Plague Tale bila dosada i ni jednu nisam do kraja završilo. Prvu sam se natjerao završiti jedno 80% i nisam vise mogao, a druga sam negdje stao na pola. Inače to ne volim, ali nisam se nikako mogao natjerati zavrsiti.

Flipper Meni su obje A Plague Tale bila dosada i ni jednu nisam do kraja završilo. Prvu sam se natjerao završiti jedno 80% i nisam vise mogao, a druga sam negdje stao na pola. Inače to ne volim, ali nisam se nikako mogao natjerati zavrsiti.

Koji šupak

Da san ja ovo napisa onda bi bilo ma on nista nevoli

Sad namjerno necu reci da san odusta od drugog na pola jer mi je dokurilo non stop praviti put kroz štakore. Isto non stop

Ajde ne zajebavaj, Miro, ti samo nista ne volis.

Fico

Volim janje i ramstek

To me nikad ne razocara

Odigras Forspoken, a odustanes od Plague Tale… jebem ti lebac krvavi

mjesec kasnije

Odigrao nedavno prethodnika pa nisam dugo čekao da krenem s ovime. 🙃

Riješio prvo poglavlje, baš odličan uvod u igru i apsolutno maestralni soundtrack. I strašan napredak u tehničkom segmentu, baš su nadmašili sami sebe. Stavio par screenova u pripadnu temu.

Možda bolje da si uzmeš predah… dosadit će ti.

Koliko god je zanimljiva i stvarno prelijepa, toliko je i preslična prvoj i dolazi do zamora.

Ja sam stao nakon 7. chaptera..

Deadwalker vjeruj mi, zavrsio sam igru, taj "zamorni" dio je namjerno napravljen za ono kasnije i ako imas imalo emocija u sebi skuzit ces tu tranziciju. Kraj prepustam da sam dozivis i samo obrati pozornost na Huga i njegovo ponasanje kroz igru

Slažem se s Tuhyem, meni je većina igre užasno dosadna bila iako kao priča mi je odlična, ali taj repetitivni gameplay me ubio.

Ne muči me to toliko budući da ću to igrati vjerojatno polako mjesec dana, ako ne i duže (svaki vikend 2-3 poglavlja). Tako sam i prvu igru odigrao, uz jednu dužu pauzu.

mjesec kasnije

Odigrao napokon Requiem, prica je bas odlicna a kraj me pomalo sokirao. Gameplay je realno slabasan, premalo je promjena iskreno. Osobno bi rekao da je gameplay 6.5/10 a prica i cijeli setting 9.5/10 pa je po meni Metascore od 82 tocno pogodjen.

Za trojku se nadam da ce mozda ipak malo vise riskirati a i igra bi mogla komotno biti 4-5 sati kraca.

Jel ima iko da mu je prvi dio bio dosadan, a ovaj zanimljiv i dobar? Igra sam davno prvi dio i odusta nakon par sati, drugi dio imam skinut ali nikako se natrat upalit…

escoban

Slično pitanje sam htio ja postavit da saznam, ustvari dojmove drugih koja mu je bila bolja u smislu radnje i priče, teh stvari mi nisu toliko bitne ako su obje na istoj razini po tom pitanju.

Mada neće puno utjecat na moju odluku ali opet više dojmova i meni će biti obogađena igra bilo negativno ili pozitivno.

Prvu sam namjeravao ionak nabavit i odigrat jer po svemu to je igra u kojoj bih mogel guštat a druga je rađena samo za PS5 pa je mali problemčić nastal

TITANXIS Mene najvise zanima gameplay jer prvi dio je bio jedan od dosadniji gameplaya sta sam igra

Nema ti baš nekog smisla igrati prvo drugi dio jer ti neće ništa biti jasno oko radnje i likova.