Na petom chapteru i mogu reci da ovo sisa prethodnika u svakom pogledu, atmosfera je najbolja koju sam dozivel ove godine, gameplay je fakat dobar, likovi odlicni, vidi se razvitak nakon prethodnih zbivanja, vizualno prva next gen igra na petici, za mene osobno za sad goty.

renda

Kako igra napreduje tako postaje bolja! A ima 17 chaptera, cca 20 sati.

Te kako napredujemo, automatski razvijamo skilove u određenim segmentima ovisno o načinu igranja i gameplay postaje raznovrsniji

9 dana kasnije

na game passu je od prve minute, tak da vjerujem da ju većina tako i igra.

Jucer zavrsio i po meni odlicno, bolja od prethodnika u svakom segmentu. Prica solidna, grafika odlicna, zvuk jos bolji. Cistih 9/10

7 mjeseci kasnije

Na 7. sam chapteru i moram priznati da se tjeram da igram. Prvi dio mi je bio odličan, a ovaj mi je nekako monoton. Nema previše nekakvih inovacija, sve se nekako svodi na isto, upali ovu vatru, prođi, upali onu vatru prođi.. vidim da je ovdje ekipi uglavnom bila odlična iako me čudi jako malo postova u temi. Ima li netko kao ja da mu i nije baš nešto sjela?

Brijac

Isto nam je baš oko tog chaptera sam stao postalo mi je dosadno, jos san prije toga opet odigra prvi dio na ps5 pa mi je bilo opet igranje iste igre. Jer je sve isto kao sto si rekao upali vatru pa je opet upali. Onda su dosle neke druge i poceo sam njih a na ovu se nikako vratiti.

Super ona izgleda super je prica i to sve ali taj gameplay loop mi je jako dosadan, aj nije to bilo toliko zabavno ni u prvom djelu ali tu iman osjecaj kao da je duplo vise ubaceno takvih zagonetki.

4 dana kasnije

Završio sam danas igru i iako mi jest u dosta trenutaka bila gameplay-om dosadna, priča mi je bila dobra, držala me da igram dalje i na kraju ipak imam pozitivne dojmove. Nije mi dobra kao prvi dio koji mi je bio "nešto novo" jer jednostavno nema nekih inovacija u odnosu na prvi dio. Osim što je igra monotona, moram se požaliti i na nelogično kretanje štakora tj. nekretanje štakora. U dosta dijelova igre gdje smo se popeli tipa pola metra iznad trenutne razine štakora, tamo ih nije bilo, iako je bio mrak. Uglavnom, vrijedi odigrati, pogotovo ako ste igrali prvi dio.

4 mjeseci kasnije

Majku ti jebem kakva igra! Cudo!

Kompletna igra je u potpunosti stepenica vise u usporedbi sa prethodnikom. Glazba je fanstasticna, ozbiljnija i prati jako dobro dogadaje na ekranu, gameplay fluidniji, animacije ljepse i mekse, voice acting odlican. Prica za sad odlicna, bas se fino nastavlja na kraj jedinice. Svida mi se za sad kamuflaza nadrealnog u odnosu na ranije, kad su samo bacili stakore na igraca. Vizualno jedan od najimpresivnijih naslova koje sam igrao, osim facijalnih animacija, tu jos moraju poraditi

Obje igre su odlične, druga je i meni dosta bolja jer su očito imali bolji budžet. Sve je igri izvrsno, od grafike, atmosfere, priče, prezentacije, glume, gameplaya…jedino s obzirom na kraj ne znam kako će sa trećim dijelom. Valjda ni sami nisu računali da će biti ovako dobra 😃

Da, druga igra je baš pravi AAA nastavak i u svim segmentima je vidljiv napredak u odnosu na prethodnik. Odlična igra kojoj su grafika, atmosfera i prezentacija općenito najjači aduti. Priča mi je bila samo ok, ali je završetak baš dobar i lijepo i emotivno zaključuje priču glavnih protagonista, a opet ostavlja prostora za budući nastavak.

Ono što mi se nije svidjelo je nepotrebna razvučenost ovakve linearne igre i smatram da bi bila još bolja da je kraća za koje poglavlje. Također ima previše borbenih dionica koje brzo postanu repetitivne. Istina, u ovom nastavku Amicia ima puno više alata i mogućnosti za eliminiranje neprijatelja, ali zbog toga što neprijatelji nemaju puno varijacija (kroz cijelu igru se borite s oklopljenim ili ne oklopljenim ljudima) i što će te ih većinom eliminirati na iste načine, borbe postaju… dosadne. No zato su zagonetke zanimljive i ne bih imao ništa protiv da ih je bilo više.

U svakom slučaju, odlična igra koju se isplati odigrati. No ako vam se nije svidio prvi dio, vjerojatno neće ni ovaj.

Frank koliko ti je trajao prelazak ako se sjecas? Bas cu obratiti pozornost na poglavlja i varijaciju protivnika. Prvi mi je imao jako dobro pogoden omjer akcije i stealtha

chono

Na konzoli piše 17 sati i vjerujem daje to točna brojka. Prelazak na normal težini uz ponešto vremena utrošenog na traženje collectiblesa i divljenje grafici. 😆

Frank thanks! Ja sam potrosio 45min na prolog, jer hodam kroz igru 🤣 i jos sam uzeo novi Box gamepad, pa mi je gust jer je novo. Ali da, igra izgleda stvarno predivno

Jedna od najdrazih igara zadnjih nekoliko godina. Predivno ispricana radnja i jos bolja gluma.

Ja san stao na nekom 8 ch dosle bile druge igre i jebiga, kad dode na ps+ cu opet zaigrati. Mene nije toliko dojmila jer san prvi dio nedavno odigrao opet i u drugom se opet zagonetke ponavljaju i postalo mi je zamorno.

Grafika prica top jedino jos nije bio dosao 60fpsa patch pa nije radilo bajno