Steam Deck
Nadao sam se da će biti onaj iz US-a i kod nas. Ovaj je bas bezveze
Mogli bi malo spustiti cijenu crnog Oled modela, sad im je brzo Autumn sale pa onda i Winter…
- Uređivano
PC ekipa, jel se isplati uzimati SD oled trenutno s obzirom na glasine da dolazi dvojka? Ako i uzmem koliko novijih igara bude uopce igrivo na njemu?
Po meni se isplati, super stvarcica cak i za po doma. Lijepo se uvalis u fotelju i igras. Meni je to vise za razne indye i starije igre, ne znam bas kako se nosi sa novim aaa naslovima jer to igram na konzoli.
Ja sam ga nedavno uzeo, certified refurbished za 459€ dok je normalna cijena 569€ tako da je usteda dosta velika. Jedino sto se ti refurbished razgrabe u par dana cim ih stave na site :/
To je to onda, kupuj!
renda da. Ja sam vise na steam decku nego na pcu u zadnje vrijeme. Gust abnormalni
@renda also ako se odlucis na steamdeck oled uzmi 1 tb obavezno. Worth it
Broj 2 oled zna drkati na prvom paljenju za wifi upisao tocan pw i nije htio. 2-3 boota i povezao se. Poslije update kad je napravio prvi to je to.
fensisuperstar Broj 2?
renda pod 1 pod 2 broj 1 broj 2
Ignoriraj xD
fensisuperstar aha, ha.
Frame gen i na Steam Decku?
- Uređivano
Koliko vidim na lijepiš način ubacuje ona FSR FG na DLSS koji je dostupan od prošle godine ili tako nešto. Ništa što ne možeš ručno sam napraviti ali opet daleko manje briga oko c/p. A i izmeđuostalog izgleda dosta gadno sa ovom latencijom. Za igre koje udaraju 60 na drugu ruku vi ovo moglo vrlo dobro doći, ali nažalost takvih igara na Steam Deck s tom kombinacijom nema. Ali na kraju dana dobra stvar kako god.