Vama je smješno, ali do sada nije prošao niti jedan put da sam upalio uređaj a da nisam pošnjofao vent 👃❄️

Kod mene nije došao niti jedan put da sam upalio uređaj 😆

Ovo je stvarno dobra cijena, nisu toliko ni na Njuskalu 😅

Jako tempting….

Genesis

Ma samo malo, bit će ti dobro, osjećat ćeš se tako Cool i opušteno 😎❄️

Giphy - the chappelle show tyrone biggums GIF

fensisuperstar znas kak se pita "os u pi… ili normalno?"

Al super stvar za tate. Pause/resume je super za kad dete počne žonglirati noževima

mjesec kasnije

Ekipa dal kad uređaj ne koristite ga ugasite skroz ili ga samo u sleep stavite pa na dock? Pitam jer mi se učinilo da kad sam ga skinuo s docka i isključio punjač da je nakon par min baterija pala tipa 2%…

Inače nisam ga koristio jedno tjedan dana te je bio uključen u dock i na sleepu. Zeleno je svijetlila lampica jer je baterija bila puna pa me sad zanima dal mi je ok ga ostaviti u rocku tak uključenog duže vrijeme? Sa Switchem nisam imao takvih problema da sam primijetio, on mi je stalno u docku dok ga ne koristim… (isključivo ga koristim kao handheld)

mjesec kasnije

Mogli bi malo spustiti cijenu crnog Oled modela, sad im je brzo Autumn sale pa onda i Winter…

mjesec kasnije

nemojte ljudi sa spikama da se nadate da Oled verzija bude na popustu 😃 sad sam iskeširao skoro 700 eura Ha-Ha-Haha

edit: na putu jeeee

Nizuzemska
    Njemačka
    soon it shall be in my filthy sweaty hands

mjesec kasnije
    • renda

•  
      •  
      •  
      •  

PC ekipa, jel se isplati uzimati SD oled trenutno s obzirom na glasine da dolazi dvojka? Ako i uzmem koliko novijih igara bude uopce igrivo na njemu?

• Fenix

•  
        •  
      • Uređivano

renda isplati, ta dvojka sigurno neće još neko vrijeme. A i kad za koju godinu izađe bolji SD, to je mali PC, većina ili sve igre će bit igrive na starome

Fenix a jel' se Portal i dalje isplati? Kad već svima pomažeš sa savjetima. 😃