Steam Deck
fensisuperstar znas kak se pita "os u pi… ili normalno?"
Al super stvar za tate. Pause/resume je super za kad dete počne žonglirati noževima
Ekipa dal kad uređaj ne koristite ga ugasite skroz ili ga samo u sleep stavite pa na dock? Pitam jer mi se učinilo da kad sam ga skinuo s docka i isključio punjač da je nakon par min baterija pala tipa 2%…
Inače nisam ga koristio jedno tjedan dana te je bio uključen u dock i na sleepu. Zeleno je svijetlila lampica jer je baterija bila puna pa me sad zanima dal mi je ok ga ostaviti u rocku tak uključenog duže vrijeme? Sa Switchem nisam imao takvih problema da sam primijetio, on mi je stalno u docku dok ga ne koristim… (isključivo ga koristim kao handheld)
Nadao sam se da će biti onaj iz US-a i kod nas. Ovaj je bas bezveze
Mogli bi malo spustiti cijenu crnog Oled modela, sad im je brzo Autumn sale pa onda i Winter…
- Uređivano
PC ekipa, jel se isplati uzimati SD oled trenutno s obzirom na glasine da dolazi dvojka? Ako i uzmem koliko novijih igara bude uopce igrivo na njemu?
Po meni se isplati, super stvarcica cak i za po doma. Lijepo se uvalis u fotelju i igras. Meni je to vise za razne indye i starije igre, ne znam bas kako se nosi sa novim aaa naslovima jer to igram na konzoli.
Ja sam ga nedavno uzeo, certified refurbished za 459€ dok je normalna cijena 569€ tako da je usteda dosta velika. Jedino sto se ti refurbished razgrabe u par dana cim ih stave na site :/
To je to onda, kupuj!
renda da. Ja sam vise na steam decku nego na pcu u zadnje vrijeme. Gust abnormalni
@renda also ako se odlucis na steamdeck oled uzmi 1 tb obavezno. Worth it
Broj 2 oled zna drkati na prvom paljenju za wifi upisao tocan pw i nije htio. 2-3 boota i povezao se. Poslije update kad je napravio prvi to je to.
fensisuperstar Broj 2?
renda pod 1 pod 2 broj 1 broj 2
Ignoriraj xD