maverick
60? Lol, mozda za prvu igru od za sad 9 prevedenih.
Racunaj si bar 1000 sati ako zelis odigrat serijal kako spada

maverick A racunaj, ja imam valjda 180h u svakom nastavku, od toga je jedan prelazak speedrun Nightmare mode. 4. derem prek 100h, taman sam pred krajem. Znaci toliko puta broj igara lol.

Mislim da za nekih 70-90h mozes komotno dosta toga napravit kroz igru. Sve ovisi koliko ce te prica i odnosi dojmiti, to je vecina igre. Hrpetine teksta.

maverick A nije neki problem ako ti sjednu igre, Nihon radi old skul JRPGe koji mi fale u ova moderna vremena. Turn-based poslastice, dobra mjuza, perverzni likovi... Uostalom sve si vidio u topicu 😃

Grizem sam sebe sto nisam zavrsio 4. prije mora i sad mi doma stoji nepređeno.

maverick znam da bi se meni to svidjelo, pogotovo 3 i 4 jer izgledaju modernije, ali ne smijem!

maverick

To sam i ja mislio dok konačno nisam krenuo s tim serijalom i mogu ti reći da mi je to bila jedna od boljih odluka, ~ 1000h čiste JRPG genijalnosti so far (ovo je bez ng+, 100% trofeja/achivementa, nightmare run-ova itd.) .

Jedini minus je da kad taj serijal jednom odigraš postavit će ti kriterije na tu razinu da će ti svaki idući naslov biti meh, možda čak i dobar, ali nije to više to. Tako da ako imaš nešto drugo odigraj to možda prvo a onda na Trailse 😃.

To što su oni napravili nije uspjelo još nikome u toj cijeloj JRPG industriji, 10 uzastopnih nastavaka koji su međusobno povezani s pričom, odličnim likovima, mjuza rastura, combat system perverzija, a voice acting je vrh pogotovo jpn, baš kvalitetno odrađeno (nema onog bespotrebnog dreljenja i kreveljenja ) 🙂 s tim da za 9 trenutno postoji prijevod, zadnji je "in progress", a oni već štancaju 11. naslov koji izlazi krajem 9. mjeseca za Japan 🤣 ,

f_i_c_o Tako da ako imaš nešto drugo odigraj to možda prvo a onda na Trailse 😃.

Ovo je upravo moje razmisljanje. Ove godine sam utonuo u JRPG svijet i ne mrdam iz njega. Planiram barem jos jedno 10ak igara tog zanra do kraja godine igrati.
          Krenuo sam igrati one sto si mi ti pomogao namjestiti (Legend of Heroes) i kad sam malo dulje igrao, shvatio sam da cu se izgubiti u tom serijalu ako nastavim, zato odgadjam dok ne rjesim backlog. Valjda necu umrijeti do 2060.

maverick Krenuo sam igrati one sto si mi ti pomogao namjestiti (Legend of Heroes) i kad sam malo dulje igrao, shvatio sam da cu se izgubiti u tom serijalu ako nastavim, zato odgadjam dok ne rjesim backlog. Valjda necu umrijeti do 2060.

E to, nemoj umrijet a da nisi Trailse odigrao 😃 , jer ono stvarno je jedno posebno iskustvo i svatko tko cijeni taj žanr bi to trebao iskusit barem jedanput .

foggy Sve ovisi koliko ce te prica i odnosi dojmiti, to je vecina igre. Hrpetine teksta.

Text-a ima brdo ali je toliko genijalan da se isplati pročitat svaku riječ.

wooddiebone

Ja sam startovao sa konzolama jos davne 1994. i prvog Soni keca.
              Znao sam da zaigram ponekad na Segi i Nitendu, ali Soni je deo mene citav zivot.
              Nikada nisam voleo da igram na tastaturi sem tetrisa i smara me pc.
              I zasto pobogu neko ne moze biti fan i uzivati u igri, ako koristi konzolu?
              Ovo su tako retardirane usporedbe, cuj nisi fan jer si na drugoj platformi.

mjesec kasnije