Pa uzese mi Elder Scrolls, kako stoje stvari samo xbox, na tastaturi nema zivaca ni volje da igram, niti mi se budzi komp, a kupio sam ps5.
Samo se nadam vremenski ogranicenoj ekskluzivi, to bi izvuklo stvari.
Šef PlayStationa: “Nitko ne pamti dobre ili OK igre, samo one vrhunske!”
Pamtim Akuji the Heartless, Shadow Man, ODT, Rally Championship 2000 sve ok (ne vrhunske) igre a ostale mi drage. Mogao bih nabrojiti puno više ok igara od onih vrhunskih, tako da mu je izjava ono.
Tako i ja pamtim te koje si nabrojao, ali iz čistog razloga jer sam tad igrao sve što mi padne pod ruku, a u to doba je PS1 kraljevao ovim prostorima. Već od PS2 na dalje slabije pamtim te ok igre dok ih na trojci i četvorci nisam ni igrao. Samo probrani materijal.
Ja recimo ne pantin kad san vidio neku najavu za igru za ps5 pa bila dobra ili loša.
yakuza_stinger Da odigras vise od 2 igre godisnje mozda bi nesto i zapamtio, matori non-gameru
- Uređivano
maverick A racunaj, ja imam valjda 180h u svakom nastavku, od toga je jedan prelazak speedrun Nightmare mode. 4. derem prek 100h, taman sam pred krajem. Znaci toliko puta broj igara lol.
Mislim da za nekih 70-90h mozes komotno dosta toga napravit kroz igru. Sve ovisi koliko ce te prica i odnosi dojmiti, to je vecina igre. Hrpetine teksta.
- Uređivano
sanzo na ovo sam mislio, a ovaj je medju kracima.
https://howlongtobeat.com/game?id=55663
foggy imam ogroman backlog i ne smijem zaplivati u ove vode jer znam da mi nema povratka onda
foggy evo da umres iznutra haha
To sam i ja mislio dok konačno nisam krenuo s tim serijalom i mogu ti reći da mi je to bila jedna od boljih odluka, ~ 1000h čiste JRPG genijalnosti so far (ovo je bez ng+, 100% trofeja/achivementa, nightmare run-ova itd.) .
Jedini minus je da kad taj serijal jednom odigraš postavit će ti kriterije na tu razinu da će ti svaki idući naslov biti meh, možda čak i dobar, ali nije to više to. Tako da ako imaš nešto drugo odigraj to možda prvo a onda na Trailse .
To što su oni napravili nije uspjelo još nikome u toj cijeloj JRPG industriji, 10 uzastopnih nastavaka koji su međusobno povezani s pričom, odličnim likovima, mjuza rastura, combat system perverzija, a voice acting je vrh pogotovo jpn, baš kvalitetno odrađeno (nema onog bespotrebnog dreljenja i kreveljenja ) s tim da za 9 trenutno postoji prijevod, zadnji je "in progress", a oni već štancaju 11. naslov koji izlazi krajem 9. mjeseca za Japan
,
- Uređivano
f_i_c_o Tako da ako imaš nešto drugo odigraj to možda prvo a onda na Trailse
.
Ovo je upravo moje razmisljanje. Ove godine sam utonuo u JRPG svijet i ne mrdam iz njega. Planiram barem jos jedno 10ak igara tog zanra do kraja godine igrati.
Krenuo sam igrati one sto si mi ti pomogao namjestiti (Legend of Heroes) i kad sam malo dulje igrao, shvatio sam da cu se izgubiti u tom serijalu ako nastavim, zato odgadjam dok ne rjesim backlog. Valjda necu umrijeti do 2060.
- Uređivano
maverick Krenuo sam igrati one sto si mi ti pomogao namjestiti (Legend of Heroes) i kad sam malo dulje igrao, shvatio sam da cu se izgubiti u tom serijalu ako nastavim, zato odgadjam dok ne rjesim backlog. Valjda necu umrijeti do 2060.
E to, nemoj umrijet a da nisi Trailse odigrao , jer ono stvarno je jedno posebno iskustvo i svatko tko cijeni taj žanr bi to trebao iskusit barem jedanput .
foggy Sve ovisi koliko ce te prica i odnosi dojmiti, to je vecina igre. Hrpetine teksta.
Text-a ima brdo ali je toliko genijalan da se isplati pročitat svaku riječ.