Neki ljudi očito mješaju izražavanje mišljena sa vrijeđanjem, nekulturom i nepoštivanjem pravila foruma.

pride fegeti, dugu ste sjebali

wooddiebone Miješaju

I s obzirom da nekima treba podsjetnik, evo što je pisalo u gore izbrisanom postu.

ali im ja svoje pare necu dat za promoviranje pomodarskih lgbt bolesnoca

Homofobija se ovdje ne tolerira. Jedno je izražavati mišljenje, drugo je "izražavati" ga. I ako ga "izražavate" kao što je gornji primjer, nemojte se čuditi kazni.

Prvo i posljednje upozorenje.

Fico izražavati mišljenje, drugo je "izražavati" ga.

To ti je jedno te isto, valjda si mislio na neki drugi termin?

@dormin

dormin Bolji mi je PRIDE od UFCa...

I u jednom i u drugom slučaju dobiješ po tamburi.

Fico to je jedan komentar za koji se iskreno ispričavam ako je homofobija a drugi komentar je bio doslovno "da nikad necu podrzat lgbt propagandu u igrama pa ni nigdje drugdje pa ako hoces sankcioniraj unaprijed ili unazad" koji je također izbrisan a u kojem nije bilo nikakve homofobije nego moje pravo da nesto podrzim ili ne, ali je svejedno izbrisan iz nekog razloga. Pa kad vec navodite izbrisane komentare pune homofobije spomenite i taj. Hvala

Crofighter Vrlo jednostavno. Tvoja je morala biti zadnja, unatoč upozorenju i brisanju. To se komotno može okarakterizirati kao provokacija i izbrisano je. Postoji razlog zašto drugima objave nisu obrisane. U ovo su ušli s manje agresivnim pristupom. Ovdje tema o moderiranju staje jer je riječ o portalovskom članku. Ako imaš ti ili netko drugi prigovore na moderiranje, neka se slobodno izjasne u temi Promjene u vodstvu foruma, radu, kažnjavanju i moderiranju.

"Stvarno je više dosta tih bolesnika koje je priroda emocionalno uskratila pa mrze sve i svakoga." - Ikral
        A dobro i ovo je isto onda moglo malo manje agresivno, a čovjek je još i srca i puse od vas dobio. Nije da branim nekoga, samo primjećujem.

TexasFlood

Nije čovjek ništa krivo rekao, trebaš biti zbilja emocionalno uskraćen da mrziš nekoga radi njegove seksualne orijentacije, vjere ili boje kože.

Nije napisao na koga se odnosi...
            Nije mu prvi put da otvoreno vrijeđa.

Vi ste gore pretjerali pa nije kažnjeno.
            Zato ne prozivaj moderaciju, sve oni prate.

@prayer
            Sad si ga pretjerao, nitko nije rekao da nekoga mrzi? Ili sam propustio show?

pravednik

Stvarno je više dosta tih bolesnika koje je priroda emocionalno uskratila pa mrze sve i svakoga.

Na ovo se moj post nadovezao. Nije nikako vrijeđanje već činjenica.

Činjenica da seksualna orjentacija nepoznatih ljudi ima ikakvu važnost u životima nekih je žalosna.

prayer Ima ovdje takvih, neki se već jesu izjasnili kao mizantropi, što znači da ne trebaju neki poseban razlog da preziru, diskriminiraju ili pokazuju latentnu agresiju protiv bilo koga drugog pored njih.

Osobno ne vidim ništa loše u ovoj temi, kao i u slučaju one prethodne BLM teme, nekome će to nešto i značiti. Da Sony igra na kartu onoga što trendira, i to je jasno.

Pa dobro jutro da Sony igra radi zarade.
              Ne samo Sony nego svaka kompanija.

To je meni licemjerno, da iskorištavaju diskriminaciju i trenutnu situaciju radi poslovnih profita.

Gdje su bili sve ove godine kad se vrijeđalo manjine?
              Ne samo homoseksualce nego mentalno zaostale, invalide, azijate, indijce...

Kad su nanjušili pare, počeli su u igre stavljati ACESIBILITY opcije i to reklamirati. Zato jer ih je par jutjubera prozivalo.
              Sad podržavaju sve. Ok to je dobro.

Ovo je točka na ovu temu s moje strane, otvorena kritika za Sony.

pravednik Kad su nanjušili pare, počeli su u igre stavljati ACESIBILITY opcije i to reklamirati. Zato jer ih je par jutjubera prozivalo.

Čisto iz aspekta nekoga tko je radio s takvim stvarima, nije stvar tako jednostavna kada je u pitanju Accessibility. Tu je bio potreban određeni tehnološki napredak da bi se omogućila kvalitetna implementacija koja je krenula zadnjih godina, kako u igrama, tako i u web i aplikativnom developmentu. Za igre je to pogotovo teže jer moraš od početka dizajnirati igru na način da se može igrati na toliko prilagođenih načina.