^ ^ ^
+1

Jednostavno objašnjeno.
Korporacije kojima je u cilju prvobitno ostvarivanje prihoda zaboli za mentalne poteškoće pojedine mase ljudi, ali zato pridobiti tu istu masu zarad novčane dobiti i biti u trendu socijalnih dešavanja, e tu će i gaće svući.
Oduvijek je tako bilo pa i prije ove farse sa duginim bojama.

Dovoljno je usporediti profile “worldwide” vs. “arapske zemlje”. Samo pare.

Pripazite malo na izričaje kako iste ne bismo morali sankcionirati. Hvala lijepa unaprijed.

Ma meni to sve ok.
Samo mi je žao da su dugu kindapirali jer je baš kul simbol, a nemreš ga više nigdje stavit bez da ne asocira na LGBT.

Nemoš više nosit ni majicu Pink Floyda odmah misle podržavaš pride.

Na ovo sam skoro stisnoo na store-u, a da jesam PS bi letio u smeće.

Stvarno je više dosta tih bolesnika koje je priroda emocionalno uskratila pa mrze sve i svakoga.

Neki ljudi očito mješaju izražavanje mišljena sa vrijeđanjem, nekulturom i nepoštivanjem pravila foruma.

pride fegeti, dugu ste sjebali

wooddiebone Miješaju

I s obzirom da nekima treba podsjetnik, evo što je pisalo u gore izbrisanom postu.

ali im ja svoje pare necu dat za promoviranje pomodarskih lgbt bolesnoca

Homofobija se ovdje ne tolerira. Jedno je izražavati mišljenje, drugo je "izražavati" ga. I ako ga "izražavate" kao što je gornji primjer, nemojte se čuditi kazni.

Prvo i posljednje upozorenje.

Fico izražavati mišljenje, drugo je "izražavati" ga.

To ti je jedno te isto, valjda si mislio na neki drugi termin?

@dormin

dormin Bolji mi je PRIDE od UFCa...

I u jednom i u drugom slučaju dobiješ po tamburi.

Fico to je jedan komentar za koji se iskreno ispričavam ako je homofobija a drugi komentar je bio doslovno "da nikad necu podrzat lgbt propagandu u igrama pa ni nigdje drugdje pa ako hoces sankcioniraj unaprijed ili unazad" koji je također izbrisan a u kojem nije bilo nikakve homofobije nego moje pravo da nesto podrzim ili ne, ali je svejedno izbrisan iz nekog razloga. Pa kad vec navodite izbrisane komentare pune homofobije spomenite i taj. Hvala

Crofighter Vrlo jednostavno. Tvoja je morala biti zadnja, unatoč upozorenju i brisanju. To se komotno može okarakterizirati kao provokacija i izbrisano je. Postoji razlog zašto drugima objave nisu obrisane. U ovo su ušli s manje agresivnim pristupom. Ovdje tema o moderiranju staje jer je riječ o portalovskom članku. Ako imaš ti ili netko drugi prigovore na moderiranje, neka se slobodno izjasne u temi Promjene u vodstvu foruma, radu, kažnjavanju i moderiranju.

"Stvarno je više dosta tih bolesnika koje je priroda emocionalno uskratila pa mrze sve i svakoga." - Ikral
          A dobro i ovo je isto onda moglo malo manje agresivno, a čovjek je još i srca i puse od vas dobio. Nije da branim nekoga, samo primjećujem.

TexasFlood

Nije čovjek ništa krivo rekao, trebaš biti zbilja emocionalno uskraćen da mrziš nekoga radi njegove seksualne orijentacije, vjere ili boje kože.