A kad se spocitavalo nastavku last of us da promiče lgbt agendu onda su to bile teorije zavjere a sad bas ta igra predvodi sve ostale kao glavni promicatelj lgbt igara
Preuzmite besplatnu PRIDE temu za PS4 s ovim kodom
Crofighter
So?
Icek Nista samo primjecujem, i dobro da su napravili popis da znam sta preskocit
Pride temu
Crofighter Jadne te igre bez tvojih para... I ovako su bile grozno neuspješne...
Jedino im je stalo do para, te korporacije nije briga za ništa drugo. Da je u modi spaljivanje vještica, bila bi tema o tome. Jebe se njima.
- Uređivano
^ ^ ^
+1
Jednostavno objašnjeno.
Korporacije kojima je u cilju prvobitno ostvarivanje prihoda zaboli za mentalne poteškoće pojedine mase ljudi, ali zato pridobiti tu istu masu zarad novčane dobiti i biti u trendu socijalnih dešavanja, e tu će i gaće svući.
Oduvijek je tako bilo pa i prije ove farse sa duginim bojama.
Dovoljno je usporediti profile “worldwide” vs. “arapske zemlje”. Samo pare.
Pripazite malo na izričaje kako iste ne bismo morali sankcionirati. Hvala lijepa unaprijed.
Ma meni to sve ok.
Samo mi je žao da su dugu kindapirali jer je baš kul simbol, a nemreš ga više nigdje stavit bez da ne asocira na LGBT.
Nemoš više nosit ni majicu Pink Floyda odmah misle podržavaš pride.
Na ovo sam skoro stisnoo na store-u, a da jesam PS bi letio u smeće.
Stvarno je više dosta tih bolesnika koje je priroda emocionalno uskratila pa mrze sve i svakoga.
Ni u ludilu....dislike!
Bolji mi je PRIDE od UFCa...
virty pripazi ovdje ti vole brisat komentare ako ne podrzavas lgbt
A nek brišu, najbolje da se nesmim izjasniti
Neki ljudi očito mješaju izražavanje mišljena sa vrijeđanjem, nekulturom i nepoštivanjem pravila foruma.
pride fegeti, dugu ste sjebali
- Uređivano
wooddiebone Miješaju
I s obzirom da nekima treba podsjetnik, evo što je pisalo u gore izbrisanom postu.
ali im ja svoje pare necu dat za promoviranje pomodarskih lgbt bolesnoca
Homofobija se ovdje ne tolerira. Jedno je izražavati mišljenje, drugo je "izražavati" ga. I ako ga "izražavate" kao što je gornji primjer, nemojte se čuditi kazni.
Prvo i posljednje upozorenje.