Garrus_V Vecina pedofila su prikriveni, i ljudi koji mogu imat i obitelji i djecu i vodit sasvim "normalne" zivote, tako da ne bi bas rekao da takve ne privlace odrasli nebitno kojeg spola, ista stvar je i sa silovateljima, ja sam naveo cinjenice sta se tice pedofilskih udruga i kakvih su orijentacija njihovi osnivaci u 100% slucajeva i crkvene pedofilije u kojoj postoji i jak homoseksualni lobij, pa sad zakljuci sam i zbroji 2 i 2 postoji li tu korelacija kako kaze woodie ili ne, ili vjeruj feministkinjama i ovom tekstu koji si copy pasteao
Preuzmite besplatnu PRIDE temu za PS4 s ovim kodom
Pederi ne vole sise. Prepubertetlije u pravilu nemaju sise. Jbt mrzim reć, ali poklapa se.
Crofighter ovo mi je prvi put da cujem da u crkvi postoji homoseksualni lobij, s obzirom koliko se crkva(pogotovo katolicka) protivi homoseksualnosti apsurdno mi je da takvo sto postoji. copy pasteao sam i pa sta, kao sto sam rekao nisam uopce u toj temi i to je bilo najsmislenije sto mi je google izbacio, ta istrazivanja na koja se pozivas cisto sumnjam da su tvoja?
- Uređivano
Garrus_V ovo mi je prvi put da cujem da u crkvi postoji homoseksualni lobij,
Postoji jer crkva bi se tome trebala kategorički protiviti a prema kršćanskom nauku homoseksualnost je grijeh. A ne protive se i sam Papa mislim da je odobrio neke istospolne brakove ako se ne varam ili se tome nije previše protivio, tako nešto.
Crofighter zbroji 2 i 2 postoji li tu korelacija kako kaze woodie
Woodie ne kaže to.
Woodie kaže
wooddiebone korelacija ne znači kauzalnost
Garrus_V Ne nemam nista protiv sta si copy pasteao, dapace mozda saznas nesto novo jer vidim da nisi upućen kako i sam kazes, a homoseksualni lobij postoji naravno, cijeli niz teologa i biskupa o tome bruji, cak je i neki papa o tome pisao. Ali to je presiroka tema o kojoj nema smisla kad prvi put cujes za to a mene ces napadat jer sam upucen u nesto. A danasnji politicki lgbt je dogma kao i sama krscanska vjera i katolicka crkva, ne smiju se dirat i propitkivat ni pod razno.
Nego očito sam nešto falio, kakve veze ima pedofilija sa seksualnom orijentacijom?
- Uređivano
Apsolutno ništa.
Znanstveno i lingvistički s razlogom totalno odvojene stvari.
Ili su znanstvenici osim što su dio farmaceutskih lobija i skrivaju tajne zavjere za promociju nuspojava covid cjepiva još dio i homoseksualnog lobija.
wooddiebone Ma tko te ne bi volio, evo ti pusa!
Ja se najviše bojim "normalnih". Najveće gadosti su takvi radili.
Ja se najviše bojim da ću morati odvajati objave u ovoj temi jer ću morati kopati po svemu da vidim di počinje, a di staje... Molim vas, dajte se vratite na temu.
Meni je jako drago da smo dobili nešto besplatno.
Izrazi se slobodno, ne osuđujemo.
- Uređivano
Realno tema je bas nemastoviti uzas. Bolje bi sljepac u paintu napravio. I oko takvog drloga se vi jos raspravljate.
Dve najaktivnije teme na gaming forumu trenutno ova i ona o koroni. Covjek moze u obje opasno oglupiti ako se dulje zadrzi.