TITANXIS A koja je tema? nitko ni ne piše o njoj a ona je vizualni ukras sučelja ps4 a ne vidim da se puno o tome piše.

Prebrojao sam, ukupno 4 posta vezana za PS4 temu. 4. Od gotovo 80.

A Woodie ti sad opet moraš ocjenjivat nečije mišljenje je li možda trebalo bolje a ne lošije konstruirat rečenicu, pa onda da se skroz čovjek ne naljuti rekao si mu da je mišljenje pa čovjek sretan a ocijenio si ga kao profesor. Svačije mišljenje je za 5 samo zato jer je to njegovo mišljenje i u tome je bogatstvo da smo svi različiti i zato jesu dugine boje, nije sve crno i bijelo. Kao i svačije drugo mišljenje i način izričaja kako tko zna i umije i kao takvo se treba poštovati a da u tom mišljenju se ne obezvređuje, diskriminira ili na bilo kojoj razini vrijeđa forumaše.

Icek Eto, i onda nema kaj tko pričat ovo nije tema a ono jest kad se svaka tema pretvori u gemišt.

wooddiebone Na žalost, ono čemu svjedočimo pokraj ovoga je čista predrasuda i osuđivanje bez temelja.

I to je ok. Cijeni svačije mišljenje, jer na kraju dana ono je samo mišljenje.

Gle, ti ne možeš napraviti ništa po tom pitanju niti ćeš promijeniti nečije stavove i mišljenje. Jedino se možeš nastaviti raspravljati sa ekipom ovdje ili u onom drugom topicu i trošiti sebi živce i vrijeme, što ne preporučam.

TITANXIS Svačije mišljenje je za 5

Sa takvom filozofijom ako kao civilizacija doživimo 2100. godinu bit ću jako iznenađen.

wooddiebone Evo opet ocjena a čak si i vidovit. Zalažeš se za ljudska prava i toleranciju a sam to ne možeš primijenit na sebi. Ne budi smješan, pa tko će nas pitati ovdje na forumu i da li ćemo mi biti predvodnici budućnosti, čisto sumnjam. Uvijek ćemo bit obična raja.

Raja, Gaja i Vlaja. I čika Baja.

TITANXIS

Ista stvar je kao i nagrade za sudjelovanje.
          Kao vrsta smo otišli u kurac.
          Neki misle da je zbog pedera.
          Ja mislim da je zbog toga kaj smo si prestali zadavat ambiciozne ciljeve i umjesto zahtjevanja izvrsnosti smo počeli nagrađivati prosječnost.

Zato svako mišljenje nije isto.
          Niti je svatko uložio isto truda da se informira o činjenicama, niti je svatko sposoban iz tih činjenica izvući smislene podatke.

Mislim, dobra stara kaže:
          Mišljenje je kao šupak. Svi ga imaju, ali ne znači da bi ga svi trebali pokazivati javnosti.

wooddiebone Ali ne pritom kategorizirat ljude. Nitko od nas se ne misli kandidirat za vođu države niti ćemo biti mi bez obzira na naša mišljenja znanstvenici i razvijat tehnologiju a niti možemo išta spriječiti ili pogurati. Mislim smješno je uopće shvaćat ozbiljno ffa forum za druge teme van videoigara i teme koji su povezani sa time i na tome procjenjivat budućnost i trenutno stanje društva. Ne znam koliko ima članova na forumu i to aktivnih barem jednom mjesečno da nešto napišu, mislim da smo malen broj i nema tu straha da ćemo mi nešto promijenit na gore.

Pričaj za sebe.

Kolko ljudi ovdje poznaješ privatno da možeš tak nešto tvrdit?

TITANXIS Nitko od nas se ne misli kandidirat za vođu države niti ćemo biti mi bez obzira na naša mišljenja znanstvenici i razvijat tehnologiju a niti možemo išta spriječiti ili pogurati.

Ovo.

Pričaj za sebe.

wooddiebone Aha to, sorry onda, možda je među nama neki budući vođa ili progresivni znanstvenik. Evo službeno se ispričavam takvima.

wooddiebone Auuu što smo nadrkani opet, još sam i smiješka dao kao malo se šalim i to... Ti i Fićo kao da ste burazi.

Garrus_V Sta tocno znaci "mislim da je problematicno?" Nismo u sovjetskom savezu da se stvari ne smiju preispitivat i istjerat na čistac. Ja nista ne izjednačujem niti tvrdim da je to isto kao sto sam i naveo, ali kad me vec vuces za jezik, covjek koji je osnovao pedofilsku stranku u nizozemskoj je gay, kao i komplet vodstvo te stranke, 70ih i 80ih godina u Americi i Britaniji su osnovana slicna udruzenja (od kojih neka i danas postoje) redom su sva osnovana od gay osoba i aktivista. Oko 80% pedofilskih spolnih odnosa s djecom su homoseksualne prirode, sta se tice pedofilije u Crkvi koja je inace najpopularnija u mainstreamu je gotovo 100% spolnog zlostavljanja homoseksualno. To su evo neke činjenice koje su u danasnje vrijeme mozda "problematicne" kao sto kazes, ali su i dalje cinjenice. Sta se tice mene osobno, volim bit upucen u stvari koje komentiram, i volim argumente a ne bacanje lošeg sarkazma u nedostatku istih.

Čovjek prvo treba pogledat sebe da bi sudio druge.