Crofighter zbroji 2 i 2 postoji li tu korelacija kako kaze woodie
Woodie ne kaže to.
Woodie kaže
wooddiebone korelacija ne znači kauzalnost
Crofighter zbroji 2 i 2 postoji li tu korelacija kako kaze woodie
Woodie ne kaže to.
Woodie kaže
wooddiebone korelacija ne znači kauzalnost
Garrus_V Ne nemam nista protiv sta si copy pasteao, dapace mozda saznas nesto novo jer vidim da nisi upućen kako i sam kazes, a homoseksualni lobij postoji naravno, cijeli niz teologa i biskupa o tome bruji, cak je i neki papa o tome pisao. Ali to je presiroka tema o kojoj nema smisla kad prvi put cujes za to a mene ces napadat jer sam upucen u nesto. A danasnji politicki lgbt je dogma kao i sama krscanska vjera i katolicka crkva, ne smiju se dirat i propitkivat ni pod razno.
Nego očito sam nešto falio, kakve veze ima pedofilija sa seksualnom orijentacijom?
Apsolutno ništa.
Znanstveno i lingvistički s razlogom totalno odvojene stvari.
Ili su znanstvenici osim što su dio farmaceutskih lobija i skrivaju tajne zavjere za promociju nuspojava covid cjepiva još dio i homoseksualnog lobija.
wooddiebone Ma tko te ne bi volio, evo ti pusa!
Ja se najviše bojim "normalnih". Najveće gadosti su takvi radili.
Ja se najviše bojim da ću morati odvajati objave u ovoj temi jer ću morati kopati po svemu da vidim di počinje, a di staje... Molim vas, dajte se vratite na temu.
Meni je jako drago da smo dobili nešto besplatno.
Izrazi se slobodno, ne osuđujemo.
Realno tema je bas nemastoviti uzas. Bolje bi sljepac u paintu napravio. I oko takvog drloga se vi jos raspravljate.
Dve najaktivnije teme na gaming forumu trenutno ova i ona o koroni. Covjek moze u obje opasno oglupiti ako se dulje zadrzi.
Šteta, sjebalo nam dugu.
Sad kad je vidim na nebu, asocira me na nešta druga, bljak