Garrus_V Isti zaključak si ti donio kao i ja i kao prvi put si čuo da "postoji homoseksualni lobij" a mišljenja si da se crkva tome protivi i prema tome i ja sam svoje mišljenje donio na sličan naćin s razlikom što mislim da se crkva tome previše ne protivi.

Giphy - Chris Pratt What GIF

Ja i zaboravija da je ovo PS4 tema.

Garrus_V Ne nemam nista protiv sta si copy pasteao, dapace mozda saznas nesto novo jer vidim da nisi upućen kako i sam kazes, a homoseksualni lobij postoji naravno, cijeli niz teologa i biskupa o tome bruji, cak je i neki papa o tome pisao. Ali to je presiroka tema o kojoj nema smisla kad prvi put cujes za to a mene ces napadat jer sam upucen u nesto. A danasnji politicki lgbt je dogma kao i sama krscanska vjera i katolicka crkva, ne smiju se dirat i propitkivat ni pod razno.

Nego očito sam nešto falio, kakve veze ima pedofilija sa seksualnom orijentacijom?

Apsolutno ništa.

Znanstveno i lingvistički s razlogom totalno odvojene stvari.

Ili su znanstvenici osim što su dio farmaceutskih lobija i skrivaju tajne zavjere za promociju nuspojava covid cjepiva još dio i homoseksualnog lobija.

Ja se najviše bojim "normalnih". Najveće gadosti su takvi radili.

Ja se najviše bojim da ću morati odvajati objave u ovoj temi jer ću morati kopati po svemu da vidim di počinje, a di staje... Molim vas, dajte se vratite na temu.

Meni je jako drago da smo dobili nešto besplatno.

Zbilja predivno i osjećam se kao Alisa u zemlji čudesa kad to gledam.

Izrazi se slobodno, ne osuđujemo.

Realno tema je bas nemastoviti uzas. Bolje bi sljepac u paintu napravio. I oko takvog drloga se vi jos raspravljate.
      Dve najaktivnije teme na gaming forumu trenutno ova i ona o koroni. Covjek moze u obje opasno oglupiti ako se dulje zadrzi.

@TITANXIS

TITANXIS Zbilja predivno i osjećam se kao Alisa u zemlji čudesa kad to gledam.

Odjednom, rabbit hole ima sasvim drugo značenje.

Šteta, sjebalo nam dugu.
      Sad kad je vidim na nebu, asocira me na nešta druga, bljak 🙂