Fico Garantiram da si u krivu, lol. Probao sam što me zanimalo, napisao sam ti što mi se posljednje svidjelo. Nigdje nisam prepoznao tu visoku kvalitetu o kojoj pričaš, ni kod onog što mi se svidjelo, ni kod onog što nije. A vidim da se i tu puno drugih ljudi slaže. No već smo ustanovili da su tvoji kriteriji nešto niži i to je u redu, ali nemoj ih nametati drugima.
A izjava ti je, da prostiš, glupa. Rekao sam da ćemo vidjeti kakve će biti igre, misleći na to da želim da postanu bolje no što su bile pošto se u posljednjih 10 godina i nisam nešto nauživao njihovih igara. Kako sam doveo quotanom izjavom kvalitetu budućih naslova u pitanje?
Granted, doveo sam naknadno u pitanje kvalitetu onoga što sam već odigrao jer te igre ni po čemu ne spadaju u vrh gaming ponude. Nadam se da će Microsoft donijeti pozitivan utjecaj i da će kvaliteta porasti, kao što su najavili da hoće. Mislim da je to svima u interesu, nitko sretniji od mene da Starfield rasturi i da ga mogu odigrati, gdje god to bilo. Bezobrazno si mi stavio riječi u usta i očekujem ispriku. Tvoja reakcija bi bila prihvatljiva samo da sam napisao "Aha, prodali su se evo odoše u kurac, sve igre će biti smeće." Jesam ja to igdje napisao?