fensisuperstar Icek Ali želim. Jednostavno je došlo vrijeme da se oprostim od nje. ajde barem više nećeš biti u opasnosti ako se spotakneš da se ne nabodeš na nešto 😃 kao netko tko je bio kod Iceka, to nije preuveličavanje 😃
Icek fensisuperstar I kad netko tvojeg stasa i gromoglasnog glasa koji sa strahom u očima prolazi moleći se da nešto ne zakaći 😃 😃 😃 Taj pogled u očima je bio neprocjenjiv, skoro vrijedan i da si nešto zakačio 😃
fensisuperstar Icek jbga kad sam spretan u malim prostorima poput slona u staklarni 😃 budimo realni da nisam paio sad bi ovo puno manje vrijedilo 😃
Icek fensisuperstar Vrijedilo bi jednako. Jer bi ti vrijedno radio da ponovo kupiš i nadoknadiš polomljeno 😁😜 U protivnom bi pustio Fleku na tebe, a znaš i sam kakvo je đubre ona 😂😇🌹
Icek StarFox_N Apsolutno. Ima dana kada "vi" smatram uvredom jer me se smatra starom osobom 🤣🤣🤣 Ali nema gore nego kad mi se netko obrati sa "barba", bokte crveno vidim pred očima 🤣
Garrus_V covjece koliko si ti toga skupio, svaka cast. btw. gdje se selis? nemoj samo na hreljin da jos ne moras i ti bjezati od medvjeda 😛
Brijac LemonHaze Icek je odletio s foruma zbog nekakvih muljaža pa ti ovo nije aktualno niti bi ti preporučio da kupuješ od njega išta i da dođeš u kontakt s njim.
LemonHaze Zbilja?Šta je bilo? Kupio sam dva puta od njega nešto u početku kad ke stavio kolekciju na prodaju.
Fenix LemonHaze bio je problem s jednim članom, ali se na kraju riješilo. Rekao bih da je generalno i dalje pouzdan, mislim da je i dalje aktivan na fejs grupama ako ti treba nešto
Tzereen Ne znam. Jebomepas, to mi je takva enigma. Icek je sto godina bio s nama. Uvijek super. I uživo i ovdje.