Icek Zero Ja te možda kontaktiram u slučaju da objaviš cijene, ne volim baš cjenkanje. Bez uvrede, ali zaista misliš da mi se da pisati cijene za 2000+ stvari što imam 😃 Pitaš, dogovorimo se k'o ljudi, riješen problem.
Tzereen To se treba tebi doć doma i u miru razgledat. Ovo je... too much. Čak i sa slikama i popisom. Al brate, stvarno, nemoj! 😃 Btw, sad tek vidim kolko je moja kolekcija mala. 😃
Icek buz €41,000 minus ponešto kuna za par stvari koje su se danas prodale. Iako je cifra velika, sve skupa vrijedi dosta više, no tražiti punu cijenu bi mi trebalo valjda dve godine da sve riješim što mi se neda 😁
fensisuperstar Icek Ali želim. Jednostavno je došlo vrijeme da se oprostim od nje. ajde barem više nećeš biti u opasnosti ako se spotakneš da se ne nabodeš na nešto 😃 kao netko tko je bio kod Iceka, to nije preuveličavanje 😃
Icek fensisuperstar I kad netko tvojeg stasa i gromoglasnog glasa koji sa strahom u očima prolazi moleći se da nešto ne zakaći 😃 😃 😃 Taj pogled u očima je bio neprocjenjiv, skoro vrijedan i da si nešto zakačio 😃
fensisuperstar Icek jbga kad sam spretan u malim prostorima poput slona u staklarni 😃 budimo realni da nisam paio sad bi ovo puno manje vrijedilo 😃
Icek fensisuperstar Vrijedilo bi jednako. Jer bi ti vrijedno radio da ponovo kupiš i nadoknadiš polomljeno 😁😜 U protivnom bi pustio Fleku na tebe, a znaš i sam kakvo je đubre ona 😂😇🌹
Icek StarFox_N Apsolutno. Ima dana kada "vi" smatram uvredom jer me se smatra starom osobom 🤣🤣🤣 Ali nema gore nego kad mi se netko obrati sa "barba", bokte crveno vidim pred očima 🤣