Icek StarFox_N Apsolutno. Ima dana kada "vi" smatram uvredom jer me se smatra starom osobom đ€Łđ€Łđ€Ł Ali nema gore nego kad mi se netko obrati sa "barba", bokte crveno vidim pred oÄima đ€Ł
Garrus_V covjece koliko si ti toga skupio, svaka cast. btw. gdje se selis? nemoj samo na hreljin da jos ne moras i ti bjezati od medvjeda đ
Icek Garrus_V Ć to dalje od HR i EU, bijela plaĆŸa, prozirno more, jeftin ĆŸivot i joĆĄ jeftinije ĆŸene đ€©
Brijac LemonHaze Icek je odletio s foruma zbog nekakvih muljaĆŸa pa ti ovo nije aktualno niti bi ti preporuÄio da kupujeĆĄ od njega iĆĄta i da doÄeĆĄ u kontakt s njim.
LemonHaze Zbilja?Ć ta je bilo? Kupio sam dva puta od njega neĆĄto u poÄetku kad ke stavio kolekciju na prodaju.
Fenix LemonHaze bio je problem s jednim Älanom, ali se na kraju rijeĆĄilo. Rekao bih da je generalno i dalje pouzdan, mislim da je i dalje aktivan na fejs grupama ako ti treba neĆĄto
Tzereen Ne znam. Jebomepas, to mi je takva enigma. Icek je sto godina bio s nama. Uvijek super. I uĆŸivo i ovdje.
TITANXIS JoĆĄ malo viĆĄe od mjesec dana i bit Äe godina otkako je Icek zadnji put bil ovdje na forumu. Jebiga, nekak mi fali!