yakuza_stinger Iako je skup sport, personalizacija tipkovnica je stvarno zarazna kad te uhvati. Jebiga, ja za sebe znam da sam picajzla kad je periferija u pitanju, ali kad te ulovi... Kad kreneš isprobavati. Vidiš što ti paše. Baš bude gušt složiti si setup točno po mjeri.
StarFox_N Iako nemam gaming PC tu i tamo pratim periferiju i u toku sam što se toga tiče.
Ovisi naravno i o tome što se radi na PC-u. 🙂
U redu, meni struka znači da tipkam po čitav dan, ali ako netko češće koristi kompjuter, mislim da ulaganje u neku dobru tipkovnicu može puno značiti za iskustvo. Ne pate svi na periferiju, jasno, ali volim vidjeti kako ljudima bude kada isprobaju solidnu mehaničku tipkovnicu.
uzeo Ducky One 2 Mini ili Anne Pro 2.
Meni je osobno 60% premala tipkovnica za ono što mi je potrebno pa naginjem sve popularnijem 75% layoutu, ali ako se ne varam, Woodie ima Ducky One 2. Baš sam gledao Anne Pro nedavno, puno ljudi hvali dizajn i korištenje.
EDIT: Da se nadovežem nakratko na video jer sam sada vidio. Jako mi je privlačan taj honeycomb dizajn, ali sam od mnogih čuo kako je pakao za održavati čistoću.