- Uređivano
Ne prođe dan bez da dođe neki novi sočni komad periferije. Bio to novi kontroler u boji koja se savršeno uklapa uz novi Ikein ormarić ili tipkovnica čije crveno, plavo i zeleno svijetlo idu odlično uz zavjese kad padne mrak, komotno se može reći da je ovo zlatno doba periferiju uz sve zanimljivija vremena pred nama. Kako imamo jednu temu za naše osobne tehnološke ljubimce, privlači me ideja da imamo mjesto gdje možemo raspravljati i o novostima u svijetu periferija isto kao što možemo pitati za savjete, iskustva i ideje o daljnjem smjeru tehnologije.
Motiviran Prayerovom objavom, započeo bih priču s novijom Razerovom tipkovnicom koja nudi analogne switcheve za finiju kontrolu nad tipkovnicom.
Ono što već dulje vrijeme lovim je tipkovnica za laptop. Bežična s osvjetljenjem i ono što me posebno privuklo je 75% layout koji na kompaktan, ali pregledan način daje sve što je potrebno za jednu tipkovnicu. Ono što me prvo privuklo je Keychronova druga iteracija K2 tipkovnice.
Međutim, ono što mi je privuklo pažnju je i slaganje vlastite konfiguracije s hot-swappable pločom. Ovo je, recimo, layout koji me privukao.
GMMK PRO
I za mene osobno najljepša tipkovnica na tržištu: