fensisuperstar nemoj operaciju koju provodi kirurg stavljat u isti koš kao eksperimentalno cjepivo. Kad kirurg pogrijesi zna zasto je pogrijesio.
A to za nemar piši kući propalo. Bivšu suprugu je u puli kirurg praktički zaklao dolje. Krivu vrstu operacije na strano tijelo koje nije trebalo biti odstranjeno na taj način. Nakon što su ju krivo operirali nisu joj dali da ode iz pulske bolnice u kbc, moja mama se morala prijetiti policijom i vezama njenim. I kad smo trazili zapisnike događanja i papirologiju od svega misteriozno se izgubilo.
Ti mislis da meni trebaju pare kad neko greškom ubije nekog mojeg jer je pogresio? Jebes me fakat sad. Isao bih u zatvor.
I opet ako zatreba idemo kod kirurga, bez obzira na te greške, jer znamo da su neminovne, i potpisat će mo papir da pristajemo na rizik. Ili nećemo i čekati da priroda odradi svoje.
Da se moj nećak od osam godina cijepio protiv Rota virusa moguće ne bi završio kao invalid, i dalje vjerujemo da će se oprovati do kraja, trenutno ne govori ništa i hoda otežano. Ako si oporavi izgubio je nekoliko godina života, školovanja i cijela familija će imati trajne psihičke posljedice od proživljenog, ali to je najmanji problem…sva plakanja, izgubljeni u vremenu i prostoru, nejedenje i opća depresija dok gledaš kako ti dijete od osam godina hrane na sondu, mijenjaju mu krvnu plazmu tri puta tjedno i dok se trza nekontrolirano u bolovima i epileptičnim napadima.
Kaj se tužbe tiče ako je obitelj izgubila hranioca zbog medicinske greške, itekako im je potreban novac. Također tužbe i odštete utječu na dodatni napor i kontrolu…a da će se medicinske greške, nuspojave lijekova spriječiti do kraja, neće.
Tzereen ajde, baš mi je drago vidjeti da još neko ovako razmišlja.
Prvo je bilo da korona opće ne postoji. Izmišljena je. Onda, ok postoji, ali nije strašna. Obična gripa. Ok, onda su počeli bližnji umirati. Ali onda to nije od korone, već od cjepiva. Sorosa, Gatesa i svega.
Na svu sreću, imamo vječitog tinejdžera Muska, modernog Robin Hooda koji se zalaže za "malog" čovjeka i želi ga metnuti korporacijama, vladama i svaka mu čast na tome. Ima muda reći što misl
Kod nas je to Cetinski, stručnjak za medicinu i natprirodne pojave te korisnik lažnih covid potvrda.