Moja teta ima potešloće sa nogom i cardiovaskularne probleme izazvane covid cjepivom. Zašto? To nitko ne zna. Moj rođak u rijeci je umro od covida a redovno vaxan i sa toster boosterima. Nije pušio. Dobio onu šugavu deltu ili kako se zove i bok. Mene covid 2 put roknuo imal sam 24 sata visoke temperature i nakon toga 0 bodova, moju mamu sa preko 60 godina 2 put prosao covid. saznala jer smo mi ostali imali simptome. Nije imala visoki temperaturu ili bolove u grlu. Unvaxxed. Edit: ako se ne varam imala je malu glavobolju. :-D
Nisam virolog. Nisam doktor. Ali jebemu mater @Fico kad virolog nije siguran 5% zašto cjepivo reagira na nekog ovako na nekog onako, onda u kurac. Kad sam malog cjepio pitao sam pediatricu o mogućim nuspojavama. Imala je stotine stranica dokumentacije o tome kako što može kako reagirati ovisno o x faktorima počevši od krvne grupe, pjegicama po licu i koju pičku materinu. Kad sam isao na magnet i kad su mi nasli mikroherniju dali su mi točno listu svega ali SVEGA što se može desiti kod nagnječenja istog, i svi problemi koji su mi bili u tom trenutku uništavali život bili su na toj listi. Znas kak su dosli do tih informacija?
Istrazivanje, godinama. 60-70 godina iskustva nije usporedivo sa 3-4 godine. Tehnologija je otisla u pm visoko ali i dalje kad se covid sirio imali su cjepivo vani trik trak. Ja rezem kitu na komade od 20 cm da sad uzmu prva cjepiva i cjepiva koja sad imaju bili bi po kvalitetu udaljeni svjetlosnim jebenim godinama.
To je kao kad jebeš. Prvi put ne znaš pogodit rupu a za pol godine joi izazivas multiple orgazme ili squirtanje, a onda ako prekinete i nađeš drugu, onda si i dalje "dobar" ali nisi nasao onaj sweet spot dok se opet ne uštimaš. Istrazivanje i iskustvo prijatelju.