Picek
WD sam prestal gledat, ne znam ni sam točno od koje sezone, mislim od 7 ili 8. Upravo zbog toga kaj se previše razgranalo i odmaklo od korjena i pretvorilo u pravu sapunicu. I te zadnje dvije sezone sam pratio tek toliko da ih otpratim ali prestao mi nekako interes za taj serijal a započeli su je super, po mom guštu. Mislim zombići su i dalje tu ali su prestali bit glavni inventar serijala tek usputna malena prepreka da ih je mogel i obični klinac bez frke eliminirat već glavni dio serijala postalo ljudstvo i njihovi međusobni odnosi a to me ne zanima toliko. I nisam jedini kojemu se taj serijal toliko razvodnio da više ne gleda. Još je bio Rick glavni kad sam gledao, evo!
Inače ako zanemarim zadnjih nekoliko sezona najbolja mi zombi serija!
Ne velim da neće kvalitetno TLoU nastavljat niz ali ako će postat kao WD ne znam kaj će pak sa fanovima tog serijala bit. Kao što @maverick veli 3 sezone odnosno dijela a ja velim eto može i 4 max a ostalo je rizik za serijal.
Riješit u TLoU pandemiju bi značilo bye, bye klikeri i popratni leveli zaraženih dok ne bismo pobili i posljednjeg zaraženog a novih nebi bilo i do tad bi serijal imao nekog smisla. Ako toga neće bit onda će TLoU postat druga igra i onda nek ju nazovu drugačije a ne ga gurat i uvaljivat pod poznati brend kao što je The Last of Us.