Ako se nešto nije promjenilo u njihovoj politici reklamiranja, odmah ti šalju novi.

Sad cu se opet zacoprati, ali meni prvi i jedini Dualsense, star vec preko 2 godine i dalje radi bez problema. Mislio sam da imam driftanje, ali malo sam propuhao, bila je prasina ispod i to je to, radi bez problema.

Ja baš danas 2 bijela Dualsensa spakovao i prodao čovjeku koji rade popravke, jer su mi lijeve gljivice na oba joysticka počele da driftaju ulijevo.

Još sam ih pazio, bukvalno su novi kao iz kutije, ali taj drift nisam mogao popraviti, iako sam i sam skidao plastiku da ih pokušam očistiti.

Sutra idem kupiti novi, još nisam odlučio koju boju i verziju.

Raziel Ja ih mijenjam svakog tjedna...cirka 8e me ispadne nova gljiva OEM…20min posla..

Uz uvjet da imaš lemilicu i puhaljku.

Fico Dualsense, star vec preko 2 godine i dalje radi bez problema.

Ista stvar i tu!

Također, od 2017. koristim Dual Shock 4 i nikad nikakvih problema.

Ode mi jedan u drifting heaven, lijeva gljivica. Skužil na Cyberpunku da mi na load game ide ona kockica prema gore. Tri godine izdržal...

Mislim da na radni vijek kontrolera jako utječe igranje FPSova, tj. korištenje L3 tipke za sprint. Dok sam ih igrao svakodnevno u vrijeme korone dobijao sam drift na lijevom sticku, otkad igram SP igre više, nema problema

doctorfreak Ja ih mijenjam svakog tjedna...cirka 8e me ispadne nova gljiva OEM…20min posla..

Kvaliteta PS5 kontrolera se srozala u usporedbi sa PS3 kontrolerom, otiđu cesto otprilike kad prođe garancija, za PC gaming koristim godinama PS3 kontroler koji je prije toga bio godinama koristen na PS3 konzoli. Odlicni reWASD program omogucuje da svi Playstation kontroleri rade za sve moguce igre, od kompliciranog Microsoft Store-a pa do GoG-a, Steam ima implementirane drivere za vecinu kontrolera.

PS3 kontroler je bio možda i najlošiji najnekvalitetniji kontroler ikad napravljen, kod nas doma je doslovno bio kao potrošni materijal u rangu wc papira. DS4 je druga stvar…

stitrek Je slažem se…čak me i čudi da ih nitko do sada nije tužio…kriminalno je to loše napravljeno…kako je zapravo prošlo quality testiranja otom potom…

Inače sam do sada promijenio vec cca preko 40 komada…i baš su svi fizički bili neispravni…tu i tamo se našao neki u kojem je zapela nekakva vrsta prašine i zamazanoće.

Twillight da, pogotovo sixaxis kontroler bez vibracije je bio baš loš potez. DS4 je bio puno bolji a Dualsense je odličan, osim izdržljivosti gljiva i to moraju pod hitno riješiti čak i pod cijenu micanja R3 i L3 i stavljanja tih tipki na poleđinu kontrolera. I naravno bilo bi poželjno da gljive nisu zalemljene na ploču, tj. da ih se može jednostavno mijenjati

doctorfreak

Lako ti je to reći, uhodan si, imaš opremu i znanje pa ti nije teško.

Ja i 95% nas ovdje možemo samo gledati u njih.

somethingwrong da moraju poraditi na generalno kvaliteti triggera(zapruge tanke i propadaju) i gljivica(cest drift). Kvaliteta izrade je inace ok, tezak je, taman velik i nepolomljiv. DS3 je bio mal i sa malo jacim stiskom si ga lomio na 40 komada plastike.

Svak ko si moze priustiti bi trebao uzeti jedan third party “Pro” controller. Ja sam uzeo Victrix BFG Pro i dost zadovoljniji sam nego sa Edgom kojeg sam koristio manje od 15 dana

doctorfreak Inače sam do sada promijenio vec cca preko 40 komada…i baš su svi fizički bili neispravni…tu i tamo se našao neki u kojem je zapela nekakva vrsta prašine i zamazanoće.

somethingwrong Mislim da na radni vijek kontrolera jako utječe igranje FPSova, tj. korištenje L3 tipke za sprint. Dok sam ih igrao svakodnevno u vrijeme korone dobijao sam drift na lijevom sticku, otkad igram SP igre više, nema problema

Mislim da tu ima dosta istine. Nisam baš fan FPS-ova, ali navukao sam se 2019. na Apex i nakon par mjeseci sam prvi put u životu doživio drift na lijevoj gljivi. Prošla me faza Apexa, kupio novi DS4 i do danas radi bez problema.

Prije godinu dana sam uzeo PS5 i igrao pretežito SP igre i nikakvih problema. Pred mjesec, dva sam se ponovno navukao na Apex i opet isti problem.

I said it before and I’ll say it again, nemojte ko sivonje vući analog i radit će 😆

Nikad drift nisam imao PS1-PS5. Nježna ruka, jbg.

Brijac Vjeruj mi nema pravila…ja fakat cuvam sve ko bebu, a fpse nisam uooce igrao..dakle l3 i r3 jedva koristio..i počeo driftat nakon 10mj.

Meni je ova prva generacija PS gdje mi se gamepad "pokvario."

OG DS je počeo driftati prije cca. godinu i nešto dana, a prije par mjeseci i crveni. Ljubičasti koji sam kupio nedavno, nisam ga još ni isprobao. Ovaj crveni još uvijek posluži iako vuče u HDZ stranu stalno. Blago, ali vuče.