blue25 pozdrav svima! kontroler star cca 2mj,prije nekoliko dana je počela plastika "škripit", postavljam link videa,dal je netko imao slična iskustva i kakva je procedura….
Picek blue25 odfurati u Sancta Domenicu (ako je kod njih garancija) i reklamirati. Inače nema problema s reklamacijama što se tiče drifta na stickovima no ako je kontroler potpuno ispravan provjeri da li će ti priznati garanciju, odnosno da ovaj problem nije uzrokovan lošim rukovanjem (pad kontrolera i sl.).
Brijac blue25 Na tom mjestu gdje si snimio i između desnih tipki u sredini npr. iznad X tipke ista stvar.
josip146 Pozdrav, Imam problem kao i mnogi drugi sa stick driftom na lijevoj gljivici. Kontroler kupljen 15.11.2023. Hoće li biti problema s jamstvom? Prepostavljam da je dvije godine? Čisto da provjerim prije nego li se zaputim u poslovnicu.
virty josip146 Ja sam reklamirao 4 kontrolera u jamstvenom roku u SD i sve je prošlo dobro. Sva 4 su imala drift. 2 puta su mi odmah dali nove kontrolere, 2 puta sam čekao 5-10 dana njihov poziv da dođem po nove kontrolere. Ponesi račun i sve će biti ok.