Ako koristiš oba naizmjence, sasvim je moguće da su se oba sjebala. Nije do tebe (ili nas), već je kvaliteta analoga u k…i isti odu već nakon nekih 500h upotrebe. Valjda će učiniti neku reviziju sa Slimom jer je ovo već tragikomedija i trebali bi zaraditi kolektivnu tužbu zbog smeća koje otkazuje otprilike nakon godinu dana.

Meni se isto to dogodilo prije cca godinu dana, oba koja sam imao isti dan počela driftati.

Na Xboxovom kontroleru otišla oba analoga skoro pa u istoj minuti nedavno 🤣

Raziel

Pošalji mi slike serijskih na pm.

Pa ti javim dal možeš odnjet u Sanctu u Bih da ti odmah zamjene.

@Raziel Znam da ce zvucati bedasto, ali jesi probao agresivno i s zustrom namjerom puhati u prostor ispod analoga. Nagnes ga na jednu stranu, puses, okreces i pratis okrete. Iznenadio bi se koliko maaaaaalo malo prasine moze utjecati.

Ja sam isto mislio da imam driftanje. Malo propuhao, radi ko prvi dan.

Znači ugasio bluetooth na konzoli i ponovo upalio (isto tako sam uradio i sa kontrolerima), obrisao kontrolere sa konzole i ponovno ih instalirao putem kabla. Skinuo crnu plastiku sa njih, kupio alkoholne maramice i sprej za ispuhivanje, detaljno očistio od prašine. Također sam pronašao neki video na youtube koji kružnim pokretima gljivica možeš namjestiti utor ako je iskočio iz svoje radijalne ose.

I gle čuda, koristim ih oba naizmjenično od jutros i FAKIN RADE.

Ne znam sad od čega je moglo uspjeti jer sam sve to uradio odjednom prije nego sam ih istestirao, ali rade super.

5 mjeseci kasnije

Kak vam ovo izgleda. Buraz uzeo u Sancti oko Black Friday-a. Moja dva bijela nikakve zvukove ne proizvode, a ovi njegovi novi otpakirani kao da su neka kopija s Aliexpress-a. Doslovno cijeli gamepad škripi kad se drži u rukama i kad se igra, a na videu on baš pritišće ove kritične dijelove.

Brijac Sad sam taman jedan crni naručio od njih, a usput još čekam da mi se vrati sa reklamacije xbox gamepad koji mi je krenuo driftati nakon mjesec dana. Izgleda da se daleko palo od kvalitete prvih Dual Shock gamepada. Koliko sam skužio 2-3 godine traje svaki joystick, a za sve trajnije kupiš si neki Elite ili Pro verziju

2 mjeseci kasnije

Kupljen u 11 mjesecu prošle godine već počeo driftat, kako sad stoje sa garancijom dobiješ odmah novi ili se mora čekati kupljen je u SD. Imao sam ljubičasti, plavi, crveni svi prodriftali, vidim da postoje v2, jesu bolji ili isto smeće kao i prve verzije??

Ako se nešto nije promjenilo u njihovoj politici reklamiranja, odmah ti šalju novi.

Sad cu se opet zacoprati, ali meni prvi i jedini Dualsense, star vec preko 2 godine i dalje radi bez problema. Mislio sam da imam driftanje, ali malo sam propuhao, bila je prasina ispod i to je to, radi bez problema.

Ja baš danas 2 bijela Dualsensa spakovao i prodao čovjeku koji rade popravke, jer su mi lijeve gljivice na oba joysticka počele da driftaju ulijevo.

Još sam ih pazio, bukvalno su novi kao iz kutije, ali taj drift nisam mogao popraviti, iako sam i sam skidao plastiku da ih pokušam očistiti.

Sutra idem kupiti novi, još nisam odlučio koju boju i verziju.

Raziel Ja ih mijenjam svakog tjedna...cirka 8e me ispadne nova gljiva OEM…20min posla..

Uz uvjet da imaš lemilicu i puhaljku.

Fico Dualsense, star vec preko 2 godine i dalje radi bez problema.

Ista stvar i tu!

Također, od 2017. koristim Dual Shock 4 i nikad nikakvih problema.

Ode mi jedan u drifting heaven, lijeva gljivica. Skužil na Cyberpunku da mi na load game ide ona kockica prema gore. Tri godine izdržal...

Mislim da na radni vijek kontrolera jako utječe igranje FPSova, tj. korištenje L3 tipke za sprint. Dok sam ih igrao svakodnevno u vrijeme korone dobijao sam drift na lijevom sticku, otkad igram SP igre više, nema problema

doctorfreak Ja ih mijenjam svakog tjedna...cirka 8e me ispadne nova gljiva OEM…20min posla..

Kvaliteta PS5 kontrolera se srozala u usporedbi sa PS3 kontrolerom, otiđu cesto otprilike kad prođe garancija, za PC gaming koristim godinama PS3 kontroler koji je prije toga bio godinama koristen na PS3 konzoli. Odlicni reWASD program omogucuje da svi Playstation kontroleri rade za sve moguce igre, od kompliciranog Microsoft Store-a pa do GoG-a, Steam ima implementirane drivere za vecinu kontrolera.

PS3 kontroler je bio možda i najlošiji najnekvalitetniji kontroler ikad napravljen, kod nas doma je doslovno bio kao potrošni materijal u rangu wc papira. DS4 je druga stvar…

stitrek Je slažem se…čak me i čudi da ih nitko do sada nije tužio…kriminalno je to loše napravljeno…kako je zapravo prošlo quality testiranja otom potom…

Inače sam do sada promijenio vec cca preko 40 komada…i baš su svi fizički bili neispravni…tu i tamo se našao neki u kojem je zapela nekakva vrsta prašine i zamazanoće.