Ima li neki drugi (a da nije bijeli) za zamjeniti?
Problemi s DualSenseom za PS5
milicevic87 koliko je garancija u sd-u na drift?
Općenito je dvije godine na kontroler, nevezano o čemu se radi.
Nema
- Uređivano
I moj je kontroler nakon nešto više od godine dana počeo driftat..lijevi analog prvo malo počeo ic u lijevo…a sad konstantno..
Moram slat sancti…sva sreća da imam još jedan
To je teški krš…izgleda da svaki drifta s vremenom..čitam online da je prosjek oko 400 sati…
- Uređivano
Kvaliteta stickova je baš otišla u falus s ovom generacijom. Svi smo pretplaćeni na servis, samo se pitam gdje slati kad jamstvo ode? Ima netko tko to radi brzo i dobro, koliko bi uopće koštala zamjena lijeve gljive?
- Uređivano
Zero Ima netko tko to radi brzo i dobro, koliko bi uopće koštala zamjena lijeve gljive?
Ne bi rekao da to baš netko radi, ako se ne varam, barem po iskustvu od X360 kontrolera kojih sam imao desetak, to bi trebalo odlemiti i zalemiti drugi s time da se drugi može samo naručiti neki jeftini s Alija koji ko zna kako može raditi.
Možda griješim, tko zna.
Edit: vidim sad da ih ima za Dualsense na Aliju i to treba odlemiti/lemiti.. previše zajebancije za još nekvalitetniji analog stick.
Znači planned obsolescence, mogu ga praktički baciti u koš ako se gljiva opet sjebe. Bitno da Edge ima modularne stickove. Jebeni Sony.
Jeste vi nakon dobivenog novog kontrolera od sancte tj nakon uvažene reklamacije ponovo dobili 2 godine jamstva?
Po zakonu na novi proizvod ide novih 2 godine jamstva.
Dobiješ novi račun na 0kn.
Brijac E pa to je to…nema onda brige
Meni SD poslala novi stolac bez računa, nisu mi ni stari vratili. Srećom sam kopirao.
- Uređivano
Sinoć mi se desila veoma čudna stvar.
Igrajući Days Gone u jednom momentu mi Deacon počne driftati ulijevo. Mislim si evo ga, počeo mi driftati lijevi analog, vrijeme je za novi, srećom imam dodatni joystick pa ću nastaviti igrati.
Uzmem novi joystick da igram, poslije sat vremena korištenja Deacon mi još intenzivnije ponovno počne driftati ulijevo. Mislim si vjerovatno je do igre, izađem iz igre, ali sam primjetio da mi je u prvih minuta čim sam ugasio igru, dualsense nastavio da drifta ulijevo po početnom ekranu konzole. Reko jebem li ga, nisam valjda sreće da mi oba joysticka driftaju i imaju isti problem.
Nisam ga više ni palio, da li je do igre, softwera joysticka ili do hardwera ne znam, pokušam danas sa nekom drugom igrom, ako nastave zezati, vidit cu da uradim reset kontrolera od pozadi , ili šta bi već mogao uraditi..
Nisam valjda toliki baksuz da su mi se oba joysticka sjebala u isto vrijeme?
Jebem li ga, oba joysticka mi driftaju i na drugim igrama. I to isti simptom lijevog analoga kretnjom u lijevo.
Fakat se i dalje pitam da li je moguće da sam toliki baksuz da mi se oba joysticka u isto vrijeme sjebu, i to sa potpuno istim problemom, ili je problem u softweru..
Ima li još neki način da testiram prije nego li bacim 100+ eura na nova dva komada?
Kad su kupljeni? Imaš račun?
- Uređivano
Čuvam kontrolere kao sebe. Nikada ne Rage-am, umjereno ih koristim, redovno čistim.
Decembar 21. 2021. godine
Sancta Domenica.
Jedan mi je došao uz konzolu (CT1), jedan je došao kao dio onog bundlea (CT1A) što ste imali (Digital Edition - Dodatni kontroler - Oficijelni punjač). Cijeli taj bundle je pod jednom stavkom na fiskalnom računu.
Raziel Badava..i ja ih čuvam kao oko u glavi…isto počeo driftat nakon godinu dana…
Ako koristiš oba naizmjence, sasvim je moguće da su se oba sjebala. Nije do tebe (ili nas), već je kvaliteta analoga u k…i isti odu već nakon nekih 500h upotrebe. Valjda će učiniti neku reviziju sa Slimom jer je ovo već tragikomedija i trebali bi zaraditi kolektivnu tužbu zbog smeća koje otkazuje otprilike nakon godinu dana.
Meni se isto to dogodilo prije cca godinu dana, oba koja sam imao isti dan počela driftati.
Na Xboxovom kontroleru otišla oba analoga skoro pa u istoj minuti nedavno