Svakom novom rečenicom, Jim Ryan mi nekako uspije postati još više antipatičan.

Fico Jim Jajan. Baš, a ni ne znam ga osobno. Izigrava lik.

Tko je taj Jim? znaci bez zajebancije!

Zero zapravo mislim da je. Nitko ne igra stare igre i taj frajer je vjerojatno 100% u pravu. I ja bi bio da sam rodjen 2005. God i skuzio sam da imam 3 dlake na mudima i shvatio da mi se neda igrat nista prije 2018 god. Jbg

Zero slucajno sam te dislajka pa sam se ispravio.

To da ljudi ne vole stare igre je glupost. Pogledaj u koliko se primjeraka prodao Super Mario 3D All-Stars. Popisa se po prodaji na gomilu novih AAA naslova.

foggy Nemam ja ništa s drugima, samo komentiram tebe i tvoje istupe. Lp.

Sta sam ja krivo rekao? Nisam ja jedini u ovoj temi i ne baziraj se samo na mene. Isto je jedan clan uletio jos gore pa nisi ni zucnuo, citirao si ga.

Fico

Jim Ryan uopće ne zna voditi SIE kako spada i može se zaključiti da je on "Don Mattrick" za PS

yakuza_stinger Pa da, to i kažem. Mi ovdje smo manjina, već sredovječni lapani koji bi najradije da mogu staviti svoje stare diskove u nove konzole koje bi potom magično radile u 4K s novim teksturama, efepesom u bar 60 i trofuljima. Ali Sony kaže ne.

maverick To da, neke igre stare jako sporo, ali kontam da za takve imaju onaj jednostavniji plan. Jednostavno ih rimejkat i prodavati kao nove. Ili rebootati.

Zero Ja mislim da nas u skoroj budućnosti čeka jako puno remake-a. Velika većina iz PS3 ere. Čuj, tržište se otvara. ljudi žele igrat, kupiti više ne mogu. Ajmo mi iz ubisofta malo odvojit pokoji team, napravit i izbaciti nove verzije, pa će kupovati sada na PS5.
          Pogledajte samo resident evil franšizu. Sada i prince of persia - po meni je to test za ubisoft - ako se prince of persia dobro proda, budu radili i remake ostalih. To je u neku ruku - sigurna lova.

OverHypedG U slučaju PoP-a Ubisoft je kompletno polupao lončiće. Prikazali su ono što je ustvari remaster najavljujući ga kao remake i nakon što ih je ekipa ismijala (što su sasvim opravdano i zaslužili) povukli su igru do nekih, za njih smislenijih i razumnijih vremena gdje će bez srama nešto moći i otvoreno prikazivati. Iz tog razloga, možda je i bolje da se svu skupa načekamo prije tog remakea, šteta da obje strane budu duboko razočarane.

OverHypedG
            To je rekao prije par godina, a ne dana koliko ja znam

edit: datum članka By Sherif Saed, Monday, 5 June 2017 20:17 GMT

Iskreno, čemu ste se uzjebali?

Pričamo o 10+ godina starim konzolama, sasvim je prirodno da se polalo odmiču od njih.

Glavna stvar, download već kupljenih igara ostaje i to je jedino što može bit bitno ljudima.

To što više preko PS3 il Vite neću moć kupovat igre... Paa, mislim da ću preživjet i ja i ovih 5 ljudi koji su ostali na PS3.

Ovo nije nikakvo omalovažavanje apsolutno nikog, nisu ni svi u financijskim mogućnostima krenut na PS4 ili PS5 i poštujem to, ali evo, stvarno ne vidim zašto bi internet trebo podivljat radi toga, pogotovo što, kak je i navedeno, mogućnost downloada kupljenih igara ostaje.

A i bome ne vjerujem da ima toliko onih koji i dalje otkidaju na te stare igre.

Sve je to bilo divno i krasno i predivno prije 10+ godina, i ja se jako rado sjetim tih vremena i igara iz tog razdoblja, al da, ipak sam kupil novu konzolu i tv radi novih igara, ne radi igranja igara sa PS1 / PS2 / PS3, kolko god da cijenim, volim i poštujem igre iz tog vremena.

I ja i 90% Vas će zasigurno radije zaigrati Gran Turismo Sport umjesto Gran Turisma 1, Rise of Tomb Raider umjesto Tomb Raider 2, Modern Warfare umjesto prvog Medal of Honora, Doom Eternal umjesto Doom 1...

Jesam unazad 3 godine odigro i prvi Metal Gear i prvi RE, kao i Dino Crisis 2, i drago mi je radi toga, al sad uzimat izjavu onog lika kao neku blasfemiju... Ono, ajde bez pretjerivanja, nije reko niš previše krivo.

Zato što će neki htjeti možda kupiti starije ekskluzive koje sada nisu u mogućnosti igrati. Uvijek postoji ta mogućnost i ona se ovime miče bez da su osigurali dostojnu zamjenu. Pritom streaming u nekoliko država koje PS Now omogućava ne smatram dostojnom zamjenom konkretnog skidanja igre na konzolu.

To što ti nećeš odigrati više te igre, to je tvoj odabir. Isto kao što je odabir nekih da odigraju starije igre i sada neće biti u mogućnosti više te igre kupiti. Stavljati rok trajanja na igre je po meni loše za korisnika.

Fico

Zato što će neki htjeti možda kupiti starije ekskluzive koje sada nisu u mogućnosti igrati.

Pa bi netko ozbiljno kupovao PS3 igru staru toliko godina preko PS Storea? Kupiš lot PS3 disk igara za 200-300kn i igraš do mile volje.

Nexus Da. Jer neki žele igru imati u potpunosti na svom akauntu. Ili možda nisu upoznati s tom mogućnosti već idu službenom Sony izvoru za prodaju igara. Čija je namjena prodaja tih istih igara. Možda ne žele rabljene igre. Ima puno mogućnosti, a Sony je taj koji je jednu upravo maknuo.

Moram priznati da mi nije jasna ova praksa gdje korisnici brane poteze koji na kraju štete upravo korisnicima.

Nexus Cijene će opet ići gore na tržištu starih rabljenih igara, tim više što uskoro neće biti alternative kako do njih (ne računajući PS Now i ostale platforme u slučaju neekskluzivnih igara).

Mene još uvijek zanima i stvarno bih volio znati kolika je zapravo ušteda na ovome. Online MP su uglavnom pogasili za starije PS3 igre, ali baš se pitam koliko stvarno košta održavanje online web shopa.