Sony još uvijek nije ponudio bilo kakav službeni komentar o tom pitanju, tako ostavljajući neizvjesnost kod svih korisnika starih konzola. Nadamo se ćete barem moći pristupiti arhivi svih svojih starih igara.
Azuriraj clanak
Sony još uvijek nije ponudio bilo kakav službeni komentar o tom pitanju, tako ostavljajući neizvjesnost kod svih korisnika starih konzola. Nadamo se ćete barem moći pristupiti arhivi svih svojih starih igara.
Azuriraj clanak
PS2MASTER izašao je već novi članak, kolega je napisao
Nitko ne cita taj novi clanak. Svi citaju tvoj pa azuriraj.
foggy Pa, patent za trofeje u starijim igrama su nabacili, sad ostaje za vidjeti hoće li se potruditi da barem nešto ponude od vlastite ponude, ako već ne mogu natjerati 3rd party proizvođače da rade isto to.
Makar imam dojam da je već kasno i da postoji ograničen broj ljudi koji bi kupovali prastare igre s tek pokojom izmjenom, tim više ako te igre već posjeduju. Nema tu kruha za njih, a iz ovoga je vidljivo da se samo vode za profitom i da je najveći domet to što PS5 ima BC s PS4. PS Now možda ponudi nešto više, tko će ga znati.
PS2MASTER Oh, ti pogotovo azuriraj nastup. I drugi su "uletjeli" na jos gori nacin pa nisi ni zucnuo. Bez dvolicnosti molim
Nemam ja ništa s drugima, samo komentiram tebe i tvoje istupe. Lp.
Zero a, patent za trofeje u starijim igrama su nabacili, sad ostaje za vidjeti hoće li se potruditi da barem nešto ponude od vlastite ponude, ako već ne mogu natjerati 3rd party proizvođače da rade isto to.
Vidjet ćemo, nešto se šuška sigurno, bilo bi malo lame da samo ugase i to je to.
Zero Nažalost, sam Jim Ryan je rekao prije par dana sljedeće: Bio sam na grand tourismo eventu i gledao sam sve ove stare igre sa ps1 i ps2. Nije mi jasno zašto bi netko uopće htio igrati te igre.
https://www.vg247.com/2017/06/05/why-would-anybody-play-this-says-sonys-jim-ryan-about-backwards-compatibility/
OverHypedG Hah da, brojke su na njihovoj strani i većina forumaša ovdje s interesom za starije naslove vjerojatno nije reprezentativan uzorak.
Svakom novom rečenicom, Jim Ryan mi nekako uspije postati još više antipatičan.
Tko je taj Jim? znaci bez zajebancije!
Zero zapravo mislim da je. Nitko ne igra stare igre i taj frajer je vjerojatno 100% u pravu. I ja bi bio da sam rodjen 2005. God i skuzio sam da imam 3 dlake na mudima i shvatio da mi se neda igrat nista prije 2018 god. Jbg
yakuza_stinger Pa da, to i kažem. Mi ovdje smo manjina, već sredovječni lapani koji bi najradije da mogu staviti svoje stare diskove u nove konzole koje bi potom magično radile u 4K s novim teksturama, efepesom u bar 60 i trofuljima. Ali Sony kaže ne.
maverick To da, neke igre stare jako sporo, ali kontam da za takve imaju onaj jednostavniji plan. Jednostavno ih rimejkat i prodavati kao nove. Ili rebootati.
Zero Ja mislim da nas u skoroj budućnosti čeka jako puno remake-a. Velika većina iz PS3 ere. Čuj, tržište se otvara. ljudi žele igrat, kupiti više ne mogu. Ajmo mi iz ubisofta malo odvojit pokoji team, napravit i izbaciti nove verzije, pa će kupovati sada na PS5.
Pogledajte samo resident evil franšizu. Sada i prince of persia - po meni je to test za ubisoft - ako se prince of persia dobro proda, budu radili i remake ostalih. To je u neku ruku - sigurna lova.
OverHypedG U slučaju PoP-a Ubisoft je kompletno polupao lončiće. Prikazali su ono što je ustvari remaster najavljujući ga kao remake i nakon što ih je ekipa ismijala (što su sasvim opravdano i zaslužili) povukli su igru do nekih, za njih smislenijih i razumnijih vremena gdje će bez srama nešto moći i otvoreno prikazivati. Iz tog razloga, možda je i bolje da se svu skupa načekamo prije tog remakea, šteta da obje strane budu duboko razočarane.