Nexus Zato što postoji trošak održavanja i takvog Storea jer se i dalje izdavačima mora plačati određena suma na godišnjoj bazi. Kužiš?
Možda sam nešto propustio, ali nekoliko mi stvari nije jasno.
- Zašto bi se izdavačima plaćalo kada se njihova igra prodaje i samo Sony dobiva dio prodaje koji je 30% ili koliko već?
- Kojem se izdavaču to plaća kod 1st party ekskluziva čiji je izdavač sam Sony?
Nexus da toliko mali promil kupovine dolazi s PS3 Storea da ga se ne isplati držati ni u Web verziji jer je to isto kao i PS3 verzija Storea zbog svih već navedenih stvari.
To je sve ista web aplikacija s istom bazom podataka u koju se unose podaci. Da, postoji generiranje ključeva/licenci/aktiviranje igre, ali to nije nešto što je do web aplikacije. Dodati artikl je zanemariv trošak.
Nexus Njima je to matematika, kao i svakoj korporaciji. To je njima nepotrebni trošak, a "šteta" koju nanose korisniku je minimalna. To je realnost.
To što je realnost ne znači da je dobar potez.
Nexus Za sve ostalo tu su remasteri velike većine eksluziva s PS3 koje će izgledati i igrati se puno bolje nego što bi ikad na PS3 mogle.
Killzone, Infamous, Resistance. Već tri serijala koja mi padaju na pamet da nemaju svoje remastere, a itekako su velike ekskluzive.
Nexus Znači u ovom sličaju bolje je izbaciit remaster ili remake na PS4/PS5 i ko želi kupiti puno bolju verziju igre, može je tako kupiti i ne gubi ništa.
Takva opcija ne postoji za sve ekskluzive. Prije nego što postoji, oni su maknuli mogućnost kupovine.