darkfenix Doslovno jedini review site koji jos uzimam kao neku mjeru, i cije misljenje uzimam u obzir, Easy Allies…8/10 za mene apsolutno dovoljno da je nabavim!
Torgue Flipper Odvojite 40 sekundi vremena i poslušajte sam vrh pisanja i glasovne glume. Neviđeno. Nek' sam ja prednaručio kao prije par mjeseci dok još imam love. I bacim pare na ovo. Konj - konjina - konjusina. Flipper Uz Hogwarts Legacy, moja druga najočekivanija igra.
renda weky s time da reca od IGN-a i Easy Alliesa totalna suprotnost, doslovno, ign kaze, losa prica, los lik, dosadni sidequestovi, a easy kazu dobra prica, dobar glavni lik, raznovrsni side content, ovi dali 6 ovi 8, nezz
Deadwalker renda dva različita mišljenja, whatever. Većina recenzija kaže da je igra prosjek, a nekako sam skeptičan da će igrači biti oduševljeni.
Tuhy Znači, vjerojatno nije totalno rasulo, al nije ni niš posebno. Uzmem na nekom žešćem popustu il ak bu došla na PS+.
master_x Osvojih dukate !!! Vidoviti Milan. Igra teški fail,neznam šta je još i ovo trebalo Square-u.Kao da su se pogubili u zadnjih par godina.
Fenix Ista ekipa koja inače plače da im se uništavaju teme u nekim drugim igrama i širi samo negativa, to isto sad radi u Forspokenu. Prepoznat ćete se. Ovih par što će vas igrat day one of sutra uživajte i javite dojmove. 7/10 su solidne igre
Deadwalker Fenix 7/10 su solidne igre Apsolutno se slažem, ja sam isto pretjerao s komentarom. Uglavnom, tko igra, neka javi dojmove.
foggy Igram 6/10 igre bez problema, i uživam (donekle) i u njima ak je žanr kojeg volim. Kom se igra, igrat će. Nije tak loše ispalo s ocjenom koliko se moglo desiti.
OverHypedG ja ju igram već 4 dana i igra mi je solidna, zapravo ima mnoštvo toga, više od očekivanoga.
prayer Igra izgleda kao Nintendo Switch port onoga što je obećano, sad znate kako je meni kao netko tko se igra na Nintendo Ali šalu na stranu ako je gameplay OK igra ne pada ispod 60 FPS grafika nije toliko bitna Nego, zar ovo nije bio onaj tech demo sa PS5 kojeg su pretvorili u igru ili se varam?