maverick Ne sjecam se da si isao braniti istu kada sam je i kada ju se pljuvalo po forumu, a u prosjeku ima bolju ocjenu od ove, ali i to znamo zasto je tako…
Ak je ovo insinuacija da "branim" igru jer je na PS5, onda si gadno mašil poantu.
Doslovno sam napisal:
Igra očito nije nikakvo remekdjelo, mane se jasno navode, al nekima očito sjeda sam gameplay. 7/10 igra vjerojatno većini ne vrijedi full cijenu
Drugim riječima, praktički isto ko i ti, samo sažetije. Ni meni ni ikom ne pada na pamet kupit ovo po full cijeni, i Flipp i drugi igrači iz recenzija navode očite mane, nije da se igra bezrezervno hvali
Al nemrem reć da nisam pročital i poneku dobru stvar o igri od onih koju ustvari igraju, i na temelju toga smatram da ju jednom možda vrijedi isprobat. Dal ću za 3, 5 il 7 mjeseci dat 50, 150 il 350 kn za nju, to je moja procjena i moja stvar.
Realno se slažemo u pogledu na "vrijednost" igre, jedino što ja govorim da mi je Flipperovo mišljenje o igri mjerodavnije od mišljenja onih koji ne igraju.
Za Pokemone me, da prostiš, zaboli ona stvar. Nit me zanimaju, nit ih imam na čemu igrat, nit sam pratil išta vezano za njih (za Forspoken jesam jer je prvi trailer bil itekak zanimljiv) osim kaj sam pročital da je izašal u katastrofa stanju. A nećeš me nit vidjet da pametujem u temama igara koje ne igram / ne namjeravam igrat / ne mogu igrat, pa samim time nemam kaj komentirat tvoje postove u toj temi osim što mogu reći da je pohvalno što objektivno pristupaš igri i stanju u kojem je izašla.