Deadwalker Sorcerer 65 na metacriticu Baš sam… iznenađen. Kada vidiš da se embargo diže par sati prije puštanja u prodaju i pola medija ne dobije review primjerak, to već opasno smrdi na teški prosjek s hrpom tehničkih problema.
darkfenix Doslovno jedini review site koji jos uzimam kao neku mjeru, i cije misljenje uzimam u obzir, Easy Allies…8/10 za mene apsolutno dovoljno da je nabavim!
Torgue Flipper Odvojite 40 sekundi vremena i poslušajte sam vrh pisanja i glasovne glume. Neviđeno. Nek' sam ja prednaručio kao prije par mjeseci dok još imam love. I bacim pare na ovo. Konj - konjina - konjusina. Flipper Uz Hogwarts Legacy, moja druga najočekivanija igra.
renda weky s time da reca od IGN-a i Easy Alliesa totalna suprotnost, doslovno, ign kaze, losa prica, los lik, dosadni sidequestovi, a easy kazu dobra prica, dobar glavni lik, raznovrsni side content, ovi dali 6 ovi 8, nezz
Deadwalker renda dva različita mišljenja, whatever. Većina recenzija kaže da je igra prosjek, a nekako sam skeptičan da će igrači biti oduševljeni.
Tuhy Znači, vjerojatno nije totalno rasulo, al nije ni niš posebno. Uzmem na nekom žešćem popustu il ak bu došla na PS+.
master_x Osvojih dukate !!! Vidoviti Milan. Igra teški fail,neznam šta je još i ovo trebalo Square-u.Kao da su se pogubili u zadnjih par godina.
Fenix Ista ekipa koja inače plače da im se uništavaju teme u nekim drugim igrama i širi samo negativa, to isto sad radi u Forspokenu. Prepoznat ćete se. Ovih par što će vas igrat day one of sutra uživajte i javite dojmove. 7/10 su solidne igre
Deadwalker Fenix 7/10 su solidne igre Apsolutno se slažem, ja sam isto pretjerao s komentarom. Uglavnom, tko igra, neka javi dojmove.
foggy Igram 6/10 igre bez problema, i uživam (donekle) i u njima ak je žanr kojeg volim. Kom se igra, igrat će. Nije tak loše ispalo s ocjenom koliko se moglo desiti.
OverHypedG ja ju igram već 4 dana i igra mi je solidna, zapravo ima mnoštvo toga, više od očekivanoga.