AbelKOsMos Šteta, lijepo bi pasala fizikalija pored PS1 verzije koja mi fino stoji u kolekciji
Chrono Cross
Prvo moran viditi kako ce ovo izgledati na televiziji ako je ko FF remasteri onda je to skoro pa neigrivo.
Onda opet se radi i igri koju sam par puta pocima i nikad zavrsio jer me nikako nije mogla primiti.
Nakon Chrono Triggera meni ovo nikako nije ligalo niti mi je imalo neke veze sa CT.
Viditi cemo
- Uređivano
Miro Nakon Chrono Triggera meni ovo nikako nije ligalo niti mi je imalo neke veze sa CT.
Pa nema da, ne kužim
Najveći minus igre mi je RPG sistem napredovanja, mrzim te spike boss dize level i idućih 5 borbi dize statse. Ne kužim zašto su to napravili. Osim toga, sve drugo je genijalno, priču mjuzu i likove ne moram niti spominjati.
Zapravo ima, priča se nadovezuje. Samo ako xy puta pokušavaš i ne ide ti, zašto opet pokušavat? Ne razumijem
yakuza_stinger Ma jel ne vidiš da ga pokušavam smotat
foggy skužih hah.
Oke, jedino je mehanika igranja skroz drukčija. Levelapanje je gnoj, al sustav borbe mi je čist dobar.
- Uređivano
Miro Vodi se kao nastavak CT zato su mi ocekivanja bila prevelika.
yakuza_stinger Zapravo ima, priča se nadovezuje.
Dijelom da, ali možeš komotno živit bez tih veza. Ako baš jako voliš universe, onda ćeš ić kopat po tom svemu, ako ne, možeš bez beda odigrat Cross bez da si igrao Trigger. Ionak nećeš shvatit ni nakon 3 prelaska što su htjeli ispričat u Crossu
Da su htjeli sequel i da to bude sequel u našim očima, onda bi to bio Chrono Trigger 2. Ovak je najbolje gledat to kao odvojene igre jer su po apsolutno svemu drugačije.
foggy o da, priča je toliko sjebana samo zato da bude sjebana. Kingdom Hearts i ostali derivati se mogu sakrit, haha.
Jedva cekam ovo.
Ja sam prvo igrao cross a tek onda trigger, obe su mi vrhunskeal Cross mi je bolji.
Ponovno sam odigrao FF IX.,tamo mi je onaj TRANCE preglulo napravljen, sve random.
Igra će koštati 20 dolara/eura. Jebat ga, neću propast za 150 kuna
To je kubik plina, polako
Uskoro neće biti