Miro Nakon Chrono Triggera meni ovo nikako nije ligalo niti mi je imalo neke veze sa CT.

Pa nema da, ne kužim 😃

Najveći minus igre mi je RPG sistem napredovanja, mrzim te spike boss dize level i idućih 5 borbi dize statse. Ne kužim zašto su to napravili. Osim toga, sve drugo je genijalno, priču mjuzu i likove ne moram niti spominjati.

Zapravo ima, priča se nadovezuje. Samo ako xy puta pokušavaš i ne ide ti, zašto opet pokušavat? Ne razumijem

foggy skužih hah.

Oke, jedino je mehanika igranja skroz drukčija. Levelapanje je gnoj, al sustav borbe mi je čist dobar.

maverick
      Ja ne igran na switchu nista sve je tv
      Da ima switch bez ekrana to bi bio uzeo

Fico
      Tv radi

foggy
      Vodi se kao nastavak CT zato su mi ocekivanja bila prevelika.
      CT mi je najbolji rpg i igra na mojoj ljestvici

Miro Vodi se kao nastavak CT zato su mi ocekivanja bila prevelika.

yakuza_stinger Zapravo ima, priča se nadovezuje.

Dijelom da, ali možeš komotno živit bez tih veza. Ako baš jako voliš universe, onda ćeš ić kopat po tom svemu, ako ne, možeš bez beda odigrat Cross bez da si igrao Trigger. Ionak nećeš shvatit ni nakon 3 prelaska što su htjeli ispričat u Crossu 😃

Da su htjeli sequel i da to bude sequel u našim očima, onda bi to bio Chrono Trigger 2. Ovak je najbolje gledat to kao odvojene igre jer su po apsolutno svemu drugačije.

foggy o da, priča je toliko sjebana samo zato da bude sjebana. Kingdom Hearts i ostali derivati se mogu sakrit, haha.

Jedva cekam ovo.
          Ja sam prvo igrao cross a tek onda trigger, obe su mi vrhunskeal Cross mi je bolji.
          Ponovno sam odigrao FF IX.,tamo mi je onaj TRANCE preglulo napravljen, sve random.

Igra će koštati 20 dolara/eura. Jebat ga, neću propast za 150 kuna

weky
            A to definitivno nije neka lova za plakanje i sam znan da cu je kupiti

Uskoro neće biti 😅

Ako je Sony TV, izgleda dobro.

ikral
              A na tom Sonyu je još Isus igra i gleda vijesti, ali bar radi pa je opet bolji od mog

Miro Kad si kupio kineski Sony. Ovaj je made in Spain.