Taman mi treba neki dobar fix, a Chrono bi to mogao biti. Ajmo!

Kažu da je remaster drlog. U 3h su došle recenzije.

Zasad ga je Push Skver isposrao. Očekivano za SE da nijedan remaster / port ne mogu odradit da valja.

Flipper Niš, vraćamo se na Elden Ring onda 😃

Edit:

Ma lažeš nas!

Na switchu je još bolja ocjena. A nekako mislim da je to taman igra za hendheld mod. Manje se vide godine.

Naravno, 4:3 je prisutan? Mislim, pitam gluposti, nema krista da su išli sve assete mijenjat za moderna vremena, pogotovo ne Square prokleti. Ma dobro, 20 baksa, ko ih jebe.

foggy Izgleda da nisu ni remasterali animacije, znači ps1 originalna rezolucija u njima

sanzo foggy Izgleda da nisu ni remasterali animacije, znači ps1 originalna rezolucija u njima

Ako misliš na prerenderirane animacije, to se nikad neće desit da u remasteru doživimo pomak.

fensisuperstar foggy ništa vadi CRT i spajaj ga na Plejku preko 14 konvertera.

Vadim ga van. Iss mislim da sam zakopao CRT negdje duboko gdje sunce ne sja (jel se tak kaže @Miro ? Ti si dobar s vokabularom).

foggy Naravno, 4:3 je prisutan? Mislim, pitam gluposti, nema krista da su išli sve assete mijenjat za moderna vremena, pogotovo ne Square prokleti.

A da, 4:3.
          Modeli su veće rezolucije, ali pozadine su razvučene i maksimalno zamuljane. Kako će to izgledati na 4K televizoru, sam bog zna.
          Uvijek me čudilo da te igre nemaju high res pozadine koje su smanjivali za potrebe konzole kad je igra izlazila, ali japanci su poznati po tome da ne čuvaju assete, odnosno da im je čuvanje podataka stran pojam. Sve te igre rade reverse engineeringom umjesto s originalnim assetima. Sjećamo se problema sa remasterom Silent Hilla 2 i 3, PC portom Resija 4 i hrpe drugih primjera.

weky Čak i u tom slučaju ima hrpa primjera di su fanovi besplatno odradili bolji posao sa remasteranjem igre nego cijeli tim koji na prodaji igre zaradi nekoliko milijuna, a uz to nemaju nikakav pristup originalnim assetima ni izvornom kodu igre. Pogledaj samo ff9 pc mod u usporedbi sa originalnom verzijom remastera.

sanzo Imamo i dobrih Chrono primjera gdje već postoje gotovi 4k asseti od strane male fan zajednice. Sramota za službene developere/publishere, a kapa do poda ljudima poput nas koji naprave posao firme od 5000 ljudi. Eto, tu smo negdje ukratko s tim remasterima.

Miro foggy
              Neznan nista
              Ja san na bicikli

hahah, znao sam da si pravi čovjek za razne izreke i poslovice 😃

Miro CRT ko ima uf....od kad je to meni sve pocrkalo

Nisam siguran da moj radi (TV), ali i da radi, neda mi se sad to spajat sve.

Uglavnom, vele za port da ima grdih FPS problema. Možda malo pričekat da srede to.

Trigger i Cross zaslužuju remake na razini FF VII: Remake, a ne remastere kao FF VIII ☹️

herc Trigger i Cross zaslužuju remake na razini FF VII: Remake, a ne remastere kao FF VIII ☹️

Složio bih se da nije prošlo već 100 godina i još će - dok ne dobijemo FFVIIR do kraja. Rado ga se sjetim, ali brate mili.... Ubiše me s tim čekanjem.

Ovako, što se glazbe tiče, ima zanimljivih stvari, ali orignal je i dalje priče za sebe.

Miro CRT ko ima uf....od kad je to meni sve pocrkalo

Pa tebi crkne nov novcat gdje nece stari crt