Niš, uzeo sam igru 😃
Par stvari:
- Push Square nije mjerodavan koliko sam skužio. Oni su očekivali valjda 60 FPS-a u PS1 remasteriranoj igri, pa im je reca smeće
- Igra dolazi uz ORIGINALNI OST, nikakav drugačiji. Samo su audio fajlove bolje kompresirali, odnosno digli kvalitetu izvornih fileova, nista drugacije tu ne postoji
- Igra ima 16:9 mode, i zoom, koliko sam cuo. Znaci ne morate u 4:3 igrati, makar si mislim da onda slika bude malo razvucena, no vidjet cu popodne
- Možete birati između upscaled grafike i originalne PS1 grafike. Naravno da originalna grafika izgleda kao govno na 4k TV-u, no možda netko ima CRT na koji spaja PS5 ili PS4 🙂
- Upscaled grafa je identična FF8 remasteru, znači očekujte blurry pozadine i sharp modele likova i svega što se miče
- Mehanike i borba nisu promijenjeni, nema brige
- Jedva čekam krenut.
Edit:
Port je onako, zapravo negdje između Push Squareovog izdrkavanja i onih 10/10. FPS dropovi i "štucanja" su dosta prisutni, i usporedno s PS1 verzijom što sam gledao po netu - radi nestabilnije. Kad je stabilno apsolutno mi je gušt, ali čim krene štekat, imam dojam da na sekundu zašteka sve i onda ubrza i nastavi.
Mjuza je sve, widescreen mode mi je uf, konačno (!), a sad ćemo vidjeti za sve drugo. Tek sam krenuo, udarila me mjuza, odma sam sretan. Ove dropove ću za 2h krenut zanemarivati, tako da, biće to fajn.