herc A kakav je remastered OST iz igre nego takav kakav je tamo? 🙂 Pa neće ubacit mjuzu iz FF-a 7 u Chrono Cross, eventualno mogu zajebat ako ju jako izmiksaju do neprepoznatljivosti.

@foggy

Ono što bih osobno volio, da bude ista glazba s live orkestrom, nešto poput:

Kakve su ovo pizdarije? Igra neće imati fizičko izdanje za PS4?

Stvarno mi je draga igra, i obozavam taj summer feeling koji ima, ali nisam siguran da vise mogu turn based igre igrat, poceo bi pusit ponovo majke mi...

Poanimeizirali su face na text boxevima koliko primjećujem na prvu.

Nisam gledao video, ali navodno je FPS malo nestabilan u borbama.

Taman mi treba neki dobar fix, a Chrono bi to mogao biti. Ajmo!

Kažu da je remaster drlog. U 3h su došle recenzije.

Zasad ga je Push Skver isposrao. Očekivano za SE da nijedan remaster / port ne mogu odradit da valja.

Flipper Niš, vraćamo se na Elden Ring onda 😃

Edit:

Ma lažeš nas!

Na switchu je još bolja ocjena. A nekako mislim da je to taman igra za hendheld mod. Manje se vide godine.

Naravno, 4:3 je prisutan? Mislim, pitam gluposti, nema krista da su išli sve assete mijenjat za moderna vremena, pogotovo ne Square prokleti. Ma dobro, 20 baksa, ko ih jebe.

foggy Izgleda da nisu ni remasterali animacije, znači ps1 originalna rezolucija u njima

sanzo foggy Izgleda da nisu ni remasterali animacije, znači ps1 originalna rezolucija u njima

Ako misliš na prerenderirane animacije, to se nikad neće desit da u remasteru doživimo pomak.

fensisuperstar foggy ništa vadi CRT i spajaj ga na Plejku preko 14 konvertera.

Vadim ga van. Iss mislim da sam zakopao CRT negdje duboko gdje sunce ne sja (jel se tak kaže @Miro ? Ti si dobar s vokabularom).

foggy Naravno, 4:3 je prisutan? Mislim, pitam gluposti, nema krista da su išli sve assete mijenjat za moderna vremena, pogotovo ne Square prokleti.

A da, 4:3.
          Modeli su veće rezolucije, ali pozadine su razvučene i maksimalno zamuljane. Kako će to izgledati na 4K televizoru, sam bog zna.
          Uvijek me čudilo da te igre nemaju high res pozadine koje su smanjivali za potrebe konzole kad je igra izlazila, ali japanci su poznati po tome da ne čuvaju assete, odnosno da im je čuvanje podataka stran pojam. Sve te igre rade reverse engineeringom umjesto s originalnim assetima. Sjećamo se problema sa remasterom Silent Hilla 2 i 3, PC portom Resija 4 i hrpe drugih primjera.