Legendary_Hero Mislim da taj nastavak ne može ni stari Squaresoft više popravit. To je jedna velika Nomura kaša koji sigurno više neće dirati.
Chrono Cross
Znam da, ali šteta. Kad se sjetim onih trailera, atmosfere, najava... uvijek mi je onaj osjećaj "E da Versus izađe..."
Jesva cekam ovo. Igrat ce se kakva got da bude jer mi spada u najdraze igre.
Jel ko od vas igrao FF type zero HD i jel valja cemu? bilo je u zalagaonici bez kutije 30 kn.
Ne preskakati. Type-0 je vrlo kvalitetna igra, akcijski adrenalin od gameplaya i mračna ozbiljna priča koja obuhvaća surovost i tragediju rata i sudbinu onih koji se u njemu nalaze. Ukratko igra nije savršena, ali ima više prednosti nego mana i kvaliteta je primjetna. 8/10
Prije sam već pisao o igri nešto malo, bilo je podjeljenih mišljenja, više onih koji misle suprotno, tako da bi mogao napisati neki in depth review/focus ako želite.
Legendary_Hero Pa gle svakom svoje, ali ne slazem se s tobom oko ocjene i dojma.
A kad ce ovaj remake
Sto se ceka
Oprostite na upadu, ali svaki hebeni put ja vidim Chono Cross.
- Uređivano
Izlazi cross over event sa nekom mobilnom igrom....nadam se da to nije na kraju sve sto cemo dobiti.
Ovakav art i prija Chrono Cross-u.
Ja imam puno lepse uspomene i vecu ljubav prema CC nego prema CT i ako su rumori o remasteru tacne <3 samo da ne bude neko polu govno
Uglavnom MUZIKA
- Uređivano
Sama riječ remaster ne ulijeva povjerenje. Ne remasteriraš igru ako je stara preko dvadeset godina.
- Uređivano
Lajkam art . Što se tiče CC remastera nadam se samo da neće biti nekakav drlog od porta koji je napravljen preko kur*a u Square Enix stilu.
A mobilna igra, samo da ne bude neko gacha govno, to što je za mobitel android emulator lako riješi
Ne znam što Square čeka s remake-ovima, s obzirom na to kakav portfelj imaju još iz doba Squaresoft-a samo da rade "poštene" remake-ove mogli bi mlatit takve pare da to nisu istine...
herc
Na poslu sam, kaj je ovo....remaster ili samo port.
AbelKOsMos remaster uz poneke improvemente. zapravo port koji ce nam naplatit 60 eura ali nema veze
- Uređivano
Jel moguce?
Jel moguceeeeeeee!
- Uređivano
foggy
Kontam da je multi platform ?
Ma jebeni square, ne znam kome sam vise para dao a da nisam ponekad ni siguran zasto.
Cu uzmem za switch, cu uzmem za Sony....ma i za PC ako bude.
AbelKOsMos Kontam da je multi platform ?
Još uvijek nema informacija, za sada Switch.
AbelKOsMos Ma jebeni square, ne znam kome sam vise para dao a da nisam ponekad ni siguran zasto.
Isti sam i mrzim se.
AbelKOsMos Cu uzmem za switch, cu uzmem za Sony....ma i za PC ako bude.
Mrzim se da
Jedino za što se isplati ovo ubost je mogućnost igranja Radical Dreamersa.
- Font je ćesme, al ajd
- Petljat će po soundtracku, nedobog da ujebu
- Nadam se da će pozadine biti hi res inače je grafički kao kad upogonim duckstation
- Nadam se da će doć na PS
"CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION is available April 7th on Nintendo Switch™, PlayStation® 4, Xbox One and Steam®!"
- Uređivano
herc
Bas sam to hteo postaviti, znaci ce se trosi....
Nadam se da muziku nece da zajebu.
Evo malo info-a o promenama i na linku ispo ima par screenova koji uporedjuji novi I stari izgled
As expected, the game will also be coming to PlayStation 4, Xbox One, and Windows PCS via Steam. Square Enix has also detailed several features of The Radical Dreamers Edition that was not covered in the Nintendo Direct, plus the trailer:
3D models converted to HD*
Brand new artwork and character redesign by Nobuteru Yuuki*
Refined background music by Yasunori Mitsuda
Switch enemy encounters on or off
Background filter feature*
Battle enhancement features
Auto-battle function
French, Italian, German and Spanish localization now added
Switch between imitation pixel font and HD font*
The inclusion of Radical Dreamers, never before released in the West.
Players can choose between playing with original or updated graphics*
*The 3D models, illustrations, font and background filter cannot be toggled separately. They will all be switched together.
Pa jel ovo sranje za sad samo digitalija.....pffffff
PA da, ne vjerujem da će to ikad izaći kao fizičko izdanje. Nemaju oni vremena za to.
Samo pozadinske slike su mutnjikave, a ima onih AI programa koji od njih mogu napraviti čista HD čuda.
Isključivanje encountera je super jer ionako se ne isplati grindat u igri. Dobije se nešto statsa od tipa 5 protivnika nakon svakog boss fajta koji znači automatski level up.
Ovo ne izbaciti kao fizikaliju je totalni promasaj.
Ako ostane samo digitalno cu uzmem samo za sony i to bez zurbe.
AbelKOsMos Šteta, lijepo bi pasala fizikalija pored PS1 verzije koja mi fino stoji u kolekciji
Prvo moran viditi kako ce ovo izgledati na televiziji ako je ko FF remasteri onda je to skoro pa neigrivo.
Onda opet se radi i igri koju sam par puta pocima i nikad zavrsio jer me nikako nije mogla primiti.
Nakon Chrono Triggera meni ovo nikako nije ligalo niti mi je imalo neke veze sa CT.
Viditi cemo
- Uređivano
Miro Nakon Chrono Triggera meni ovo nikako nije ligalo niti mi je imalo neke veze sa CT.
Pa nema da, ne kužim
Najveći minus igre mi je RPG sistem napredovanja, mrzim te spike boss dize level i idućih 5 borbi dize statse. Ne kužim zašto su to napravili. Osim toga, sve drugo je genijalno, priču mjuzu i likove ne moram niti spominjati.
Zapravo ima, priča se nadovezuje. Samo ako xy puta pokušavaš i ne ide ti, zašto opet pokušavat? Ne razumijem
yakuza_stinger Ma jel ne vidiš da ga pokušavam smotat
foggy skužih hah.
Oke, jedino je mehanika igranja skroz drukčija. Levelapanje je gnoj, al sustav borbe mi je čist dobar.
- Uređivano
Miro Vodi se kao nastavak CT zato su mi ocekivanja bila prevelika.
yakuza_stinger Zapravo ima, priča se nadovezuje.
Dijelom da, ali možeš komotno živit bez tih veza. Ako baš jako voliš universe, onda ćeš ić kopat po tom svemu, ako ne, možeš bez beda odigrat Cross bez da si igrao Trigger. Ionak nećeš shvatit ni nakon 3 prelaska što su htjeli ispričat u Crossu
Da su htjeli sequel i da to bude sequel u našim očima, onda bi to bio Chrono Trigger 2. Ovak je najbolje gledat to kao odvojene igre jer su po apsolutno svemu drugačije.
foggy o da, priča je toliko sjebana samo zato da bude sjebana. Kingdom Hearts i ostali derivati se mogu sakrit, haha.
Jedva cekam ovo.
Ja sam prvo igrao cross a tek onda trigger, obe su mi vrhunskeal Cross mi je bolji.
Ponovno sam odigrao FF IX.,tamo mi je onaj TRANCE preglulo napravljen, sve random.