f_i_c_o foggy A po onome što sam pročitao to će biti kao prequel za Hundred Heroes "There might even be some small perks for players that link the game with Eiyuden Chronicle. " Nadajmo se samo da nije pohlepa za parama iza toga...
foggy f_i_c_o Permašili su Kickstarter target debelo, pa je i to isplivalo kao nešto na čemu će raditi. Nije da mi treba Eyiuden Castlevania od JRPG igre koja bi trebala biti ono što jako volim kod ovog teama ljudi. Čudno mi je uopće ovo vidjeti.
darkfenix Ovo bi mogao i zaigrat. Predivno izgleda, a i svidja mi se kako se igra, vise kao neki platformer..
Flipper Nećeš valjda i to igrati? Bolje upali Far Cry 5! Inace, došle su prve recenzije pa pogledajte Metu. Naročito mi u oko upao naziv ovog medija. 🤣
foggy Skroz mi je zapravo nebitno puno toga ovdje, Rising želim odigrati isključivo jer je prequel njihovom main naslovu "Iljadu heroja" Flipper Nećeš valjda i to igrati? Bolje upali Far Cry 5! Rađe bi se udala
kabegami Kako sam nahajpan na ovo. Sve pršti nostalgijom. Art je vrhunski, cijela atmosfera točno vraća u PS1 eru. Ufff
foggy master_x Igra je doslovno 15h fetch questa i 2h price. Sta im je to trebalo ne znam. Ovo je real deal koliko vidim, bas Suikoden - odma se vidi da 2 best frenda kasnije ratuju; tipicna Suikoden brija. Nadam se svemu sto su Suikoden igre imale.
kabegami Ja mislim da je Rising nastao samo zato što nisu više znali što ponuditi backerima. 🤣 Kako god, od ovoga očekujem baš pravi spiritualni nastavak Suikodena.
foggy Legendary_Hero Ok, dobro je znati da preskočim igru. Topla preporuka da preskočiš, osim ako želiš malo čuti o svijetu tj selu u kojem se Rising odvija. Po meni skroz nebitno za odigrati.
foggy Legendary_Hero Moguće, ali za te pare ne možeš dobiti igru kada izađe (Ako si mislio na pravi Eiyuden). Mislim, 114kn vrijedi ovaj spin, ali samo ako te baš zanimaju tih par likova koji će bit u igri i malo to jedno selo te ideja iza priče.