foggy Skroz mi je zapravo nebitno puno toga ovdje, Rising želim odigrati isključivo jer je prequel njihovom main naslovu "Iljadu heroja" Flipper Nećeš valjda i to igrati? Bolje upali Far Cry 5! Rađe bi se udala
kabegami Kako sam nahajpan na ovo. Sve pršti nostalgijom. Art je vrhunski, cijela atmosfera točno vraća u PS1 eru. Ufff
foggy master_x Igra je doslovno 15h fetch questa i 2h price. Sta im je to trebalo ne znam. Ovo je real deal koliko vidim, bas Suikoden - odma se vidi da 2 best frenda kasnije ratuju; tipicna Suikoden brija. Nadam se svemu sto su Suikoden igre imale.
kabegami Ja mislim da je Rising nastao samo zato što nisu više znali što ponuditi backerima. 🤣 Kako god, od ovoga očekujem baš pravi spiritualni nastavak Suikodena.
foggy Legendary_Hero Ok, dobro je znati da preskočim igru. Topla preporuka da preskočiš, osim ako želiš malo čuti o svijetu tj selu u kojem se Rising odvija. Po meni skroz nebitno za odigrati.
foggy Legendary_Hero Moguće, ali za te pare ne možeš dobiti igru kada izađe (Ako si mislio na pravi Eiyuden). Mislim, 114kn vrijedi ovaj spin, ali samo ako te baš zanimaju tih par likova koji će bit u igri i malo to jedno selo te ideja iza priče.
Legendary_Hero foggy Mislio sam da mogu uzeti neku drugu igru na akciji na store-u, čak i dvije za te novce.
wooddiebone Jebote, ja mismim da sam ovo backao na Kickstarteru i zaboravio. Niš, kopanje po mailovima.
foggy wooddiebone Nemoj wooddie tako, nije lepo odgovarat kad si rekao da vise neces. Ja osobno ne vjerujem da si ti backao JRPG projekt, to bi bila uvreda prema tebi samom nakon svega izrecenog