Sorcerer It gives us great honor to announce that we will be working with the fine folks at 505 Games to release the game globally. Together with 505 Games, we will be working our hardest to deliver the game to you all at the highest possible level of quality. https://rabbitandbearstudios.com/publishing-partner-announcement/
k gledanje trailera se preporuča uz klimu koja šiba hlađenje na najjače. naime, igra/trailer -- prevruće.
AbelKOsMos foggy Cista jebenica. Bas me prijalo kad su je prikazali. Daleko je 2023 ali neka....sacekacemo.
Zero Ludilo. Jesu to maznuli i Koboldse iz Suikodena?: p Stvarno se nadam da će ovo biti ono što se toliko dugo čeka.
f_i_c_o foggy A po onome što sam pročitao to će biti kao prequel za Hundred Heroes "There might even be some small perks for players that link the game with Eiyuden Chronicle. " Nadajmo se samo da nije pohlepa za parama iza toga...
foggy f_i_c_o Permašili su Kickstarter target debelo, pa je i to isplivalo kao nešto na čemu će raditi. Nije da mi treba Eyiuden Castlevania od JRPG igre koja bi trebala biti ono što jako volim kod ovog teama ljudi. Čudno mi je uopće ovo vidjeti.
darkfenix Ovo bi mogao i zaigrat. Predivno izgleda, a i svidja mi se kako se igra, vise kao neki platformer..
Flipper Nećeš valjda i to igrati? Bolje upali Far Cry 5! Inace, došle su prve recenzije pa pogledajte Metu. Naročito mi u oko upao naziv ovog medija. 🤣
foggy Skroz mi je zapravo nebitno puno toga ovdje, Rising želim odigrati isključivo jer je prequel njihovom main naslovu "Iljadu heroja" Flipper Nećeš valjda i to igrati? Bolje upali Far Cry 5! Rađe bi se udala