- Uređivano
EDIT:
EDIT:
ajde da vidimo i to!
Meni je hype nikakav. Nakon Originsa i svih DLC-a, jedva sam dočekao DA2, onda s nešto manje entuzijazma Inquisition i evo sad, nakon toliko odlazaka ljudi iz Biowarea, nakon odrona od Andromede i nepotrebno forsiranog Anthema, kako se radovati ovome? Nadam se da će gameplay odvaliti, ali to nije ono primarno zbog čega volim Bioware.
Tzereen inquistion 8/10 solidno a Andromeda…pa isto 8/10 dobra igra ali los masa effect
Meni je Inquisition je bio loš. Nisam ga ni završio.
Prepun fetch questova, grindy ko F2P MMO sa nepotrebno ogromnim mapama i generičnim lootom, a jednodjelni armori su komedija.
Frostbite jednostavno nije bio prilagođen takvim igrama.
Andromeda je ubila sa gameplayom, ali nema to 1% Mass Effect duha, a i svi problemi sa Inquisitionom su isto prisutni.
Tzereen fakat.
Deadwalker samo to su trebali prikazati
Fenix zato rekoh, treba pričekati gameplay.
Ovo je već puno bolje/ljepše za vidjeti. Stvarno im nije trebao onaj trailer za neke mlađe gen Z igrače, ili za koga god su već išli prilagođavati promociju.
Sutra 20 minuta gameplaya.
U koliko sati planiraju pustiti gameplay?
Deadwalker sutra u 17 sati.
Ne znam, meni sami trailer sa showcasea nije tolki problem, iako je ful smećast.
Više me smeta promjena Dragon Age settinga iz dark fantasya u neki League of Legends apstraktni high fantasy.
Od kad u Dragon Ageu imamo ogromne leteće prstenove iznad gradova, a lukovi i strijele izgledaju ko da levitiraju?
U Inquisitionu je to vać bilo malo nategnuto, ali još uvijek je djelovalo prizemno. Sad djeluje ko da je Blizzard radio kompletan dizajn.
I sa prikazanim gameplayom izgleda srackasto. Preskacem u troskoku